BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Boşanmak isteyen kadına infaz!

Ayrı yaşadığı eşini sabah kahvaltı yaptığı pastanenin girişinde bekleyen öfkeli koca, genç kadına kurşun yağdırdı!..

Abone ol

Ayrı yaşadığı eşi Ayşe T’yi, her sabah kahvaltı yaptığı pastanenin girişinde bekleyen öfkeli koca, genç kadını kurşun yağmuruna tuttu

İstanbul Beylikdüzü’nde yaşayan ve boşanma aşamasında olan çiftin son buluşması kanlı bitti. İddialara göre bir süre önce çalıştığı iş yerinden çıkarılan 3 çocuk babası Vedat T (41), dün sabah saat 06.30 sıralarında ayrı yaşadığı 36 yaşındaki eşi Ayşe T’yi, her sabah kahvaltı almak için gittiği Hasırcılar Alışveriş Merkezi’ndeki pastanenin önünde beklemeye başladı. Genç kadın gelince, bir süre oturup konuşan çift, daha sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine  Vedat T. belindeki silahı çekerek eşi Ayşe T.’ye 3 el ateş etti.

BENİ ALDATTI ÖLDÜRDÜM

Kafasına 1, vücuduna da 2 kurşun isabet eden Ayşe T. olay yerinde hayatını kaybetti. Kaçmaya çalışan Vedat T’yi alışveriş merkezinin özel güvenlik görevlileri kıskıvrak yakalayarak polise teslim etti.

Sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından Beylikdüzü Emniyeti’ne götürülen zanlı Vedat T. poliste verdiği ilk ifadesinde, 20 gün önce çocuklarını görmek için eşi Ayşe T’nin evine gittiğini ve daha önceki iş yerinden tanıdığı bir kişiyi eşinin evinden çıkarken gördüğü ve cinayeti bu nedenle işlediğini söylediği öğrenildi.