BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Bombayı atan kişi O mu?

Danıştay'a saldırı düzenleyen Abdullah Aslan'ın Cumhuriyet'e saldırıyla ilgisi araştırılıyor!

Abone ol

 Danıştaydaki silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan Avukat Alparslan Arslan ve Osman Y ile polis tarafından aranan İsmail S'nin Cumhuriyet Gazetesi'ne bombalı saldırı olayıyla ilişkileri olup olmadığının araştırıldığı bildirildi.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulaması devam eden Avukat Alparslan Arslan ve Osman Y ile halen polis tarafından tüm yurtta aranan İsmail S'nin fotoğrafları, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildi.

Söz konusu kişilerin fotoğraflarının, İstanbul'da Cumhuriyet Gazetesinin bombalanmasıyla ilgili görgü tanıklarına gösterileceği ve bir teşhiste bulunulması durumunda soruşturmanın bu olay açısından da derinleştirileceği kaydedildi.
Gözaltındaki sözkonusu kişilerin Cumhuriyet Gazetesinin bombalanmasıyla ilgili herhangi bir ifadesinin ya da itirafının söz konusu olmadığını belirten üst düzey bir yetkili, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün gerek güvenlik kameralarından elde edilen görüntüler, gerekse görgü tanıklarının fotoğraflar üzerinde yapacağı teşhis çalışmasının ardından, konunun netlik kazanacağını ifade etti.