BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Tuğçe Kazaz terk edildi

Katalog çekimi için İstanbul'a gelen Tuğçe Kazaz ve kocası Yorgo Seitaridis, kavga etti

Abone ol

Tuçe Kazaz uğruna din değiştirip Hıristiyan olduğu Yorgo tarafından terk edildi.Yunanlı damat, sinirlenip ülkesine döndü. Tuğçe de Yunanistan'a gitmeme kararı aldı.
Katalog çekimi için İstanbul'a gelen Tuğçe Kazaz ve kocası Yorgo Seitaridis, kavga etti. Yunanlı damat, sinirlenip ülkesine döndü. Tuğçe de Yunanistan'a gitmeme kararı aldı.

Tuğçe'yi terketti
Tuğçe Kazaz, çekim için bulunduğu stüdyoda eşi Yorgos Seitaridis ile birbirine girdi. Yorgos, Kazaz'ı İstanbul'da bırakarak, kendisi Atina'ya yalnız döndü.

Herkesin gözü önünde kavga
İlk görüşte aşkı yaşayan, bu uğurda dinini değiştiren Tuğçe Kazaz ile Yunanlı eşi Yorgos Seitaridis arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Haklarında sık sık ayrılacakları yönünde haberler çıkan, hatta bir ara evlerini bile ayırdıkları konuşulan çift bu kez fena kapıştılar. Bir giyim firmasının 2006 sonbahar-kış katalog çekimi için Seitaridis ile birlikte İstanbul'a gelen Kazaz, cumartesi günü Ata Stüdyoları'ndaydı. Gelmeden önce tüm istekleri firma tarafından eksiksiz karşılanan mankenin yanında her zamanki gibi eşi Yorgos'da vardı.

EVLİLİKLERİ İYİCE ÇIKMAZA GİRDİ
Çekim öncesinde eşiyle şakalaşan, Kazaz, daha sonra Nihat Odabaşı'na poz vermeye başladı. Ancak atmosfer öğle yemeği için verilen arada bir anda değişti. Ve ortalık biranda karıştı. Herkesin gözü önünde birbirine giren çiftin neden kavga ettiğine ise kimse anlam veremedi. Tartışma öyle büyüdü ki, bunun üzerine Seitaridis uçak biletini Tuğçe ile birlikte gideceği tarihten bir gün öncesine alarak İstanbul'dan tek başına ayrıldı. Bu olay, İstanbul'da yalnız kalan Kazaz'ın evliliğinin çıkmazda olduğu haberlerini doğru çıkarır gibiydi.