BIST 9.434
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.502,28
HABER /  MEDYA

Bizim Hikaye 14.bölüm diziden şoke eden ayrılık kimse beklemiyordu

Bizim Hikaye 14.bölüm fragmanı yayınlandı. 14 Aralık 2017 perşembe günü yani yarın ekrana gelecek Bizim Hikaye 14.bölüm fragmanında nefesler tutuldu. Bizim Hikaye 14.bolum fragmani ve tum detaylar internethaber'de.

Abone ol

Fox Tv'de perşembe günleri ekrana gelen Bizim Hikaye 14.bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Bizim Hikaye yeni bölümde neler olacak? Gelin hep birlikte Bizim Hikaye 14.bölüm fragmanına bakalım.

Başrollerini Hazal Kaya ile Burak Deniz'in paylaştığı Türkiye'nin Shameless uyarlaması olan Bizim Hikaye'de ortaya atılan bir iddia ortalığı karıştırdı. Bu iddia fragmanı izleyenler tarafından da doğrulandı. Dizinin orijinal uyarlamasında Barış karakterini canlandıran Jimmy diziden ayrılıyordu. Yeni bölüm fragmanına baktığımız zaman ise Barış'ın sırt çantasını takıp gittiğini görüyoruz. Gelin hep birlikte Bizim Hikaye 14.bölüm fragmanına bakalım.

BİZİM HİKAYE 13. BÖLÜMDE NELER OLDU? Kiraz’ın aniden yükselen ateşi, Filiz ve Barış’ın yine beraber hareket etmelerine sebep olur. Kiraz’ı bekledikleri sırada, Barış kendini açıklamaya çalışır ama Filiz’in ona ördüğü duvarlar en büyük engelidir. Ancak Barış yine de pes etmez. 
Şeyma’nın yaşadığı şok, onu yeniden eve kapatır. Şeyma içindeki enerjiyi atabilmek için, kendini ev işlerine verir. Bundan en zararlı çıkan ise Fikri olur. Fikri çareyi evden kaçmakta bulur, ama dışarıdaki hayatın çok da kolay olmadığını öğrenir.  Rahmet, Müjde’den gizleyerek Duygu’nun doğum gününe gider. Ancak bu programın sonu Rahmet için kötü biter. Rahmet kendini karakolda bulurken, onun imdadına yetişen yine Müjde olur.  Barış, evin parasını tamamlamak ve Basri’yi göndermek için Ali ile bir işe daha girer. Filiz’in yardımına koşmak için sadece kendini değil, Hikmet ve Rahmet’i de farkında olmadan büyük bir tehlikenin içine sokmuştur.

Burak Deniz Bizim Hikaye'den ayrılacak erotik film yıldızıyla...