BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.421,26
HABER /  MEDYA

Bizim Hikaye 12.yeni bölüm fragmanı yeni gelen oyuncuya bakın yok artık!

Bizim Hikaye 12.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 30 Kasım 2017 Perşembe günü ekrana gelecek olan Bizim Hikaye yeni bölümde neler olacak? Bizim Hikaye yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Bizim Hikaye 12.yeni bölüm fragman izle internethaber'de.

Abone ol

Fox Tv'de perşembe günleri ekrana gelen Bizim Hikaye yeni bölümde neler olacak? Yayınlanan son bölümde Barış ve Filiz ayrılmıştı. Peki Barış ve Filiz barışacak mı yeni bölümde neler olacak?

Başrollerini Hazal Kaya ile Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye 12.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanına baktığımız zaman Filizlerin büyük bir şok yaşadığını görüyoruz. Çünkü diziye yeni gelen adam Filizleri evden çıkartacağını çünkü evin kendisinin olduğunu söylüyor. Bu durum karşısında sinir krizi geçiren Filiz'in ise ne yapacağı merak konusu oldu. Gelin hep birlikte Bizim Hikaye 12.yeni bölüm fragmanına bakalım.

SON BÖLÜM NELER OLDU?

Bizim Hikaye son bölümde Filiz bir kez daha hayal kırıklığı yaşıyor. Annelerinin evi terk etmesi nedeniyle ne yapacağını şaşıran çocuklar yeniden ablalarına sığınıyor.