BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,77
ALTIN 2.491,10
HABER /  MEDYA

Müge Anlı 17 yaşındaki Ayşenur bulundu mu çıplak fotoğrafla şantaj!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı programında 25 Eylül'den beri kayıp olan 17 yaşındaki Ayşenur Erol aranıyor. Niğde'de staj gördükten sonra kendisinden haber alınamayan ve çıplak fotoğrafla tehdit edilen Ayşenur Erol bulundu mu son durum ne? 29 Kasım Müge Anlı güncel bilgiler internethaber'de.

Abone ol

NİĞDE'de staj yapmaya gittikten sonra kendisinden haber alınamayan Ayşenur Erol her yerde aranıyor. 17 yaşında olan ve sağlık meslek lisesinde okuyan Ayşenur Erol bulundu mu son durum ne? Ayşenur Erol'un bilgilerine gelin yakından bakalım. 

Niğde'de sağlık meslek lisesinde okuyan Ayşenur Erol staj yapmak için merkeze gitti. Hemşehri olan Ali Kök ile ilişki yaşayan fakat daha sonra tehdit edilen Ayşenur Erol'dan haber alınamıyor.

ÇIPLAK FOTOĞRAFLARLA TEHDİT EDİLDİ

Ayşenur Erol'un annesi tarafından söylenen iddiaya göre genç kadın sevgilisi Ali Kök tarafından tehdit ediliyor. Çıplak fotoğraflarını dağıtacağını söyleyen Ali Kök, genç kadını şantajla tehdit etmeye başladı. Bunun üzerine ise Ayşenur Erol intihar etti. 15 ay boyunca tedavi gören Ayşenur Erol'dan daha sonra haber alınamadı.

ALİ KÖK DE KAYIP

Canlı yayına bağlanan Ali Kök'ün babası Cengiz Kök'ten de haber alınamıyor. İkisinin beraber ortalıkla olmaması ise evlendiler mi sorusunu akıllara getirdi.