BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

'Biz Hizbullahçıyız, kafalarını keseriz' diyen adam geri vites yaptı! 'Özür diliyorum...'

BATMAN'da Cumhurbaşkanı adaylarına ve ekonomiye dair yapılan sokak röportajında "Biz Hizbullah'ız Biz devletçiyiz. Erdoğan'a dokunsalar kafalarını keseceğiz. Biz cihada hazırız" diyen kişinin İsmail Cevher Kasımoğlu olduğu ortaya çıktı. Kasımoğlu, video büyük tepki çekince bu sefer özür videosu yayınladı.

Batman'da yapılan sokak röportajında kendisini Hizbullahçı olarak tanımlayan bir kişinin muhalefet liderlerini "kafalarını kesmekle" tehdit ettiği görüldü. Türkiye'de kimsenin aç ve açıkta olmadığını öne süren kişi, muhalefet siyasetçilerine dair tehdit içeren sözler sarf etti. "Cihada hazır olduğunu" söyleyen kişi, muhalefet liderleriyle ilgili "Onların kafaların keseriz" şeklinde tehdit ettiği görüldü.

Yeni video çekip özür diledi

Sosyal medya ayağa kalkarken, CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatları suç duyurusu yapacaklarını duyurdu. Videodaki kişinin İsmail Cevher Kasımoğlu olduğu ortaya çıkarken, akşam saatlerinde yeni bir video yayınlayan Kasımoğlu, özür diledi. İşte Kasımoğlu'nun o açıklamaları...

"Benden önce konuşan şahıs devleti karaladı. Ben de dayanamadım. Kimse orada tepki vermeyince ben de devletimi sevdiğim için tepki verdim. Herhangi bir terör örgütüne mensup değilim. Devletime dinime bağlı bir insanım bütün milletimden özür diliyorum. Kelle olayı da sinirden öfkeden olmuştur. O zihniyet de ben de yok öfkeden olmuştur sizden tekrar özür diliyorum."

Muhtar adayı olmuş, kadına kaybetmiş

Muhalefeti “kafa kesmekle” tehdit eden Hizbullahçı İsmail Cevher Kasımoğlu'nun 2019 seçimlerinde Batman'da muhtar adayı olarak seçimlere katıldığı ve seçimleri Batman’ın ilk kadın muhtarı Fatma Türkan karşısında kaybettiği anlaşıldı.

Sitene Ekle