BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Biri bıçaklıyor diğer bıçaklanıyor

Bursa'da iki hayat kadını arasında müşteri meselesi yüzünden çıkan kavgada bıçaklar konuştu.

Abone ol

Bacağından yaralanan kadının daha önce de aynı arkadaşı tarafından bıçaklandığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Santral Garaj Mahallesi'nde meydana gelen olayda, hayat kadını Güler U. (48) ile Gülbahar T. (52), müşteri yüzünden tartışmaya başladı. Vatandaşların yoğun olarak geçtiği yerde tartışmaya başlayan iki kadın, daha sonra kavga etmeye başladı. İddiaya göre, Gülbahar T, Güler U.'dan anlaşmış olduğu müşterinin evine gitmesini istedi. Ancak eve gitmeyen Güler U.'yu Gülbahar T. bıçakla tehdit etti. Bunu hazmedemeyen Güler U, "Ben insanı bıçakla tehdit etmem.

Söyledim mi yaparım" diyerek Gülbahar T.'yi sol bacağından bıçakladı. Bacağına bıçak darbesi alan kadın yere yığılırken, arkadaşını bıçaklayan zanlı ise kalabalığın şaşkın bakışları arasında kayıplara karıştı. Yaralı Güler U. ise olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, Güler U.'yu Kent Meydanı civarında yakaladı. Güler U., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
Aynı hayat kadınlarının bir yıl önce de eve müşteri götürme meselesi yüzünden kavga ettiği, Güler U.'nun Gülbahar T.'yi meyve bıçağı ile yaraladığı öğrenildi. Yaralı kadın polise, "Güzelliğimi kıskandığı için beni bıçakladı" şeklinde ifade vermişti.