BIST 10.277
DOLAR 32,25
EURO 34,77
ALTIN 2.398,27
HABER /  GÜNCEL

Bir günlük gelin neden kaçtı?

Kızının evlenendiği kocasından kaçtığı gün öğrendi.. Baba Süleyman Güney'den ilginç açıklamalar

Abone ol

Rize'de bir günlük evli iken, düğünde takılan takı ve paralarla Kaçan gelinin babası, kızının sevdiğine kaçmadığını söyledi.

Konu ile ilgili gazetecilere açıklama yapan Baba Süleyman Güney, kızının istemediği biriyle evlendirildiği için kaçtığını ileri sürdü.

İlk eşiyle bir ay evli kaldığını ve Gelin Hülya Güney'in (18) ilk evliliğinden olduğunu ifade eden Baba Güney, '"İlk eşimle anlaşamadığımız için çok kısa bir evlilik yaşadık. Kızım 5 yaşına kadar benim yanımda babaannesinin bakması ile büyüdü. 5 yaşından sonra annesi kızımı benden aldı. O günden sonra ikimiz de Rize'de yaşamamıza rağmen kızımı hiç görmedim. Görmeye teşebbüs ettiğimde de kızımın dayıları tarafından şiddet gördüm.'' dedi.

'KIZI EVLENDİĞİNİ BABASINA SÖYLEMEDİ' İDDİASI

Kızının evliliğinden, kimsenin kendisini haberdar etmediğini söyleyen Güney, ''Ben kızımın evlendiğinden ancak kocasının evinden kaçtığı gün haberdar oldum. Eğer düğün günü bana haber verilmiş olsaydı bu evliliğe sonuna kadar karşı çıkardım. Evlendiği kişi ile arasında 17 yaş var. Kızım sevemediği için Koca evinden kaçmıştır.'' diye konuştu.

DAYISININ EVİNE KAÇMIŞ

Basında, kızının sevdiğine kaçtığı yönündeki haberlere de açıklık getiren Baba Güney, şöyle dedi: "Kızım İstanbul'da dayısının yanına kaçmıştır. Sevdiğine kaçtığı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kızımla telefonda görüştüm ve neden kaçtığında beni bulmadığını söyledim. Bana, 'Ben 13 senedir seni hiç görmemiştim ki nasıl bulacaktım seni' dedi. Savcılığa, damat tarafından bir şey yapılmasından şüphelendiğim için kızımın koruma altına alınması yönünde suç duyurusunda bulundum. Kızımın Rize'ye gelmesini ve benimle yaşamasını istiyorum.''

Rize'de 19 Nisan tarihinde görkemli bir düğün töreniyle Sabri Güven (35) ile evlenen Hülya Güven (Güney), evliliklerinin ilk gününde düğünde kendilerine takılan 9 bin 500 TL değerindeki altın ve 2 bin TL nakit para ile kaçmıştı.