BIST 10.698
DOLAR 32,19
EURO 34,98
ALTIN 2.425,80
HABER /  MAGAZİN

Bir genç manken daha öldü!

Antalya, Mankenler Kraliçesi Aslı Baş´ı toprağa verdiği günün gecesi ikinci bir mankenin ölümüyle sarsıldı.

Abone ol

Antalya'da barda birlikte alkol aldığı erkek arkadaşının evine giden 22 yaşındaki manken Burcu Aluç, 5´inci katın balkonundan düşüp öldü. Aluç´un erkek arkadaşı İbrahim T. gözaltına alındı. Manken Aluç´un bir gün önce Facebook´ta ihanete uğradığını, terk edildiğini belirten yazılar yazması dikkat çekti.

Olay bugün sabah saat 05.00 sıralarında Fener Mahallesi, 1964´üncü Sokak´ta bulunan Akanay Sitesi´nde meydana geldi. 6 katlı apartmanın 5´inci katında bulunan balkondan bir kadının çığlıklarını duyan vatandaşlar polisi aradı.

ERKEK ARKADAŞI GÖZALTINDA

Olay yerine giden ekipler binanın yanında bulunan bilgisayar mağazasının çatısında 22 yaşındaki Burcu Aluç´u kanlar içerisinde buldu. Çağırılan sağlık ekibinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç kız olay yerinde hayatını kaybetti. Nöbetçi savcı yaptığı incelemenin ardından Burcu Aluç´un cesedini otopsi yapılmak üzere Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu Morgu´na gönderdi. Olayın ardından mankenin düştüğü evde oturan ve erkek arkadaşı olduğu belirtilen İbrahim T, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

ÇIĞLIK SESLERİ DUYULDU

Genç adam ifadesinde bir ay önce tanıştığı mankenle o gece bir barda içki içip daha sonra eve geldiklerini söyledi. İbrahim T., yatak odasında uyuduğu sırada, çığlık üzerine balkona koştuğunu ve Aluç´u düştüğü yerde kanlar içerisinde gördüğünü belirtti. Polis, olayın intihar mı, cinayet mi olduğunu belirlemek için çalışmalara başlattı.

SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNDE İHANET NOTU

Bu arada, evlenip boşandığı ve 3 yaşında bir oğlu olduğu saptanan Burcu Aluç´un bir ajansa bağlı olarak deri mağazalarında mankenlik yaptığı belirlendi. Mankenin, Facebook´taki sitesine ihanete uğradığını, terk edildiğini belirten yazılar yazdığı da ortaya çıktı. Aluç´un, olaydan bir gün önce Facebook´taki sitesine yazdığı yazılar şöyle; "Bin kere dönersen geçmişe bin kere ihanete uğrarsın", "Aşk dediğin şarkı bitinceye kadarmış, sevgili dediğin daha güzelini bulunca SATANMIŞ...!" ve, "Ben yokmuşum gibi davranırsan sen hiç olmamışsın gibi davranırım ´kırılırsın´!!!..."