BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,81
ALTIN 2.428,54
HABER /  MAGAZİN

Bir film için 150 bin TL aldı

Mehmet Aslan, rol arkadaşının aldığı ücreti canlı yayında ağzından kaçırdı.

Abone ol

Ayakta Kal isimli filmde başrolde yer alan Mehmet Aslan ile Sinem Kobal, Kanal D'de Okan Bayülgen'in sunduğu Disko Kralı programına konuk oldu.

Filmde zengin kız karakterini Sinem Kobal, fakir erkek karakterini ise Mehmet Aslan canlandırmıştı. Ancak gerçek hayatta durum farklı idi. Bu noktaya değinen Okan Bayülgen, "Özellikle Mehmet'in oynadığı rol zor. Çünkü Mehmet'i insanlar nasıl tanıyor basından, zengin çocuk olarak tanıyor. Şimdi orada tamamen farklı bir kompozisyonda. Fukara çocuk, Varoş Ali... Halbuki ekonomik durumlarınız tam tersi değil mi?" diye konuştu.

Sinem Kobal, bu sözleri onaylarken Mehmet Aslan, canlı yayında rol arkadaşı Sinem Kobal'ın aldığı ücreti ifşa etti. Aslan, "150 milyar para aldı filmden" deyiverince Sinem Kobal, "Neee, aaa" diyerek tepkisini dile getirdi. Programın konuğu Şafak Sezer ise, "Benim bir kısmım Maliye'de, ona göre" diyerek Mehmet Aslan'a bir nevi uyarıda bulundu.

Kolejler ile normal liselerde okuyanlar arasındaki çatışmanın anlatıldığı filmde Sinem Kobal ile Mehmet Aslan'ın öpüşme sahnesi ise bir hayli konuşulmuştu. Filmin yapımcıları da bu tartışmaları desteklemek adına bu öpüşme sahnesini bütün basına servis etti.

Televizyon Gazetesi