BIST 10.086
DOLAR 32,26
EURO 34,85
ALTIN 2.430,74
HABER /  GÜNCEL

Bu kez kendi evlenecek

Ekranda herkesi evlendiren Esra Erol evlenmeye hazırlanıyor.

Abone ol CNNTURK'te Cengiz Semercioğlu'nun 'Full Ekran' programına konuk olan Esra Erol, Star TV'deki İzdivaç programında bekarları evlendiren Esra Erol, kendisinin de bu yaz evleneceğini anlattı.

Flash TV'den Star'a transfer olduktan sonra çok daha büyük bir izlenme oranına ulaşan ve daha büyük kitlelerce tanınan Esra Erol, Uzun süredir devam eden ilişkisini evlilikle noktalama kararını açıkladı. "Henüz evlenme teklifi almadım ama planımız yaza. İnşallah evleneceğim ben de" diyen Erol, müstakbel eşine de küçük yollu bir sitem gönderdi.

YEMEKTEYİZ PROGRAMI BİZİ ETKİLEMEDİ

"Ömrüm ne kadarsa o kadar ekranda kalmak istiyorum" diyen Esra Erol, aynı saatte Show TV'de yayınlanan 'Yemekteyiz' programının reytinglerini küçük bir oranda etkilediğini belirterek başlarda tedirgin olduğunu ancak bir kaç puan kaybettiğini ve reyting sıralamasında, başka programlara bakarak çok büyük bir kayıpları olmadığını belirtti.

SEDA SAYAN'LA TAVRIMIZ FARKLI

Ekrandaki tavrı açısından Seda Sayan'a benzetilen Esra Erol, "Uzun yıllar onun gibi bir başarı yakalamak ve ekranda kalmak çok güzel. Çıktığım günden beri akıl veriyor, destek oluyor, çok sevdiğim bir arkadaşım ama tarzımız çok farklı. Belki ikimiz de kakara kikiriyi sevmemiz ve programda ciddiye almak yerine makaraya almamız benzetiliyor" diye konuştu.

DİZİDE OYNAYABİLİR

Papatyam dizisinde kendi programının bir benzeri program konu edilmişti. Esra Erol, Birol Güven'in 2 bölümlük bu sahnelerde önce kendisini oynatmak istediklerini ancak uzun soluklu başka bir proje için düşündükleri için vazgeçtiklerini ifade etti. "Birol Güven, 'Seni harcamak istemedim 2 bölüm için' dedi. Onun benimle ilgili sanırım ilerleyen dönemlerde başka projeleri var" diyen Erol, sinemada oynamayı çok istediğini de sözlerine ekledi.


Televizyon Gazetesi