BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,78
ALTIN 2.393,74
HABER /  GÜNCEL

Bir asker daha intihar etti

Asker intiharlarına bir yenisi daha eklendi. İzmir'de vatani görevini yapan piyade tüfeğiyle kendini vurdu.

Abone ol

İzmir 'de Bornova İlçesi'nde eğitim verilen acemi erlerden Sergen Altıntaş, piyade tüfeğiyle intihar etti.

Olay, sabah saatlerinde, Hacılarkırı Jandarma Eğitim Komutanlığı'nda meydana geldi. 40 gün önce birliğine teslim olup acemi eğitimi almaya başlayan 21 yaşındaki Sergen Altıntaş, atış talimi için dışarıya çıktı. İddiaya göre Altıntaş, bu sırada G-3 piyade tüeğiyle başına ateş ederek intihar etti. İzmir Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılan Sergen Altıntaş'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere İzmit'e götürüldü.

BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ

İzmir'de vatani görevini yaptığı birliğinde piyade tüfeği ile intihar eden İzmtli er 21 yaşındaki Sergen Altıntaş'ın ölüm haberi ile baba ocağına ateş düştü.

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Selahattin Mutlu Sokak’ta oturan emekli Faruk Altıntaş ile ev hanımı Sevim Altıntaş’ın iki çocuğundan biri olan Sergen Altıntaş, öğrenim gördüğü Kullar Meslek Yüksek Okulu Elektrik-Elektronik Bölümü’nü yarıda bırakıp askere gitti. Altıntaş, yaklaşık 40 gün önce İzmit Bornova Jandarma Komutanlığı’ndaki birliğine teslim oldu.

Üç gün önce İzmir Bornova Jandarma Birliği’nde yemin törenini yaptıktan sonra Sergen Altıntaş, iddiaya göre sabah saatlerinde atış eğitimi yapmak için çıktığı poliganda G3 piyade tüfeği ile intihar etti. Oğullarının ölüm haberini alan İzmitli aile gözyaşlarına boğuldu.

Altıntaş’ın neden intihar ettiği henüz bilinmezken cenazesinin, işlemlerinin tamamlanmasının ardından toprağa verilmek üzere İzmit’e getirileceği öğrenildi.