BIST 10.471
DOLAR 32,84
EURO 35,22
ALTIN 2.446,21
HABER /  MAGAZİN

Bir Armağan Çağlayan eksikti!

Popstar'da jüri üyeliğiyle şöhreti yakalayan Armağan Çağlayan da komikliğe soyunuyor.

Abone ol

Televizyonda yayınlanan "Popstar" ve "Popstar Alaturka"da jüri üyeliği ve hazırladığı "Son Ütücü" adlı programıyla tanınan Armağan Çağlayan, ilk stand-up gösterisini Adana'da yaptı.

Çağlayan, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'ndaki, "Kendine bir yıldız seç" adlı ilk gösterisi öncesi yaptığı açıklamada, Televizyona çıkmadan önce televizyon arkasında çalıştığını, Medyapım'ın genel müdür yardımcılığını yaptığını anlatan Çağlayan ancak, televizyona çıktıktan sonra tanındığını ifade etti. Çağlayan, "Meğer kalabalığın içinde kaybolmak çok büyük bir lüksmüş. Şimdiki aklım olsaydı Popstar'a asla çıkmazdım. Ama halen devam ediyorum. Çünkü, denize yarı yerine kadar girdiğinizde sıkıcı oluyor. Bir kere girdiniz artık boğulana kadar yolu var" diye konuştu.

Armağan Çağlayan, televizyon programında birlikte jüri üyeliği yaptığı Bülent Ersoy, Ebru Gündeş ve Orhan Gencebay tarzı kıyafetlerin giydirildiği cansız 3 mankenle yaptığı şovunda, ünlülerin bilinmeyen dünyasını, Hülya Avşar'ı, yarışma programlarının perde arkasını, başta "Popstar Alaturka" olmak üzere "Binbir Gece" dizisini, mankenler dünyasını, "Benimle Evlenir Misin?" gibi konuları anlatıyor.

Bunların yanı sıra hiç bilinmeyen kendi kişisel anekdotlarını da anlatan Armağan Çağlayan, şovunu yarın Mersin'de, ardından Hatay ve Gaziantep'te sürdürecek.