BIST 10.614
DOLAR 32,21
EURO 34,94
ALTIN 2.430,85
HABER /  MAGAZİN

Bir annenin dramı

Tuğba Altıntop babaları Rafet El Roman'la yaşayan kızlarını almak için gittiği Almanya'dan eli boş döndü

Abone ol
Babaları Rafet El Roman'la yaşayan kızlarını almak için gittiği Almanya'dan eli boş dönen Tuğba Altıntop, havaalanında baygınlık geçirdi. Gözyaşlarına boğulan güzel mankenin hali yürekleri burktu.


Boşandığı eşi Şarkıcı Rafet El Roman'la evliliğinden dünyaya gelen kızları Suelnur ve Şevvalnur'u Paskalya Tatili süresince almak için Almanya'ya giden manken Tuğba Altıntop, bu ülkede ne kızlarını ne de eski eşini göremeyince neye uğradığını şaşırmıştı. El Roman'ın, kızlarını alarak ortadan kaybolmasıyla şok giren Tuğba Altıntop, dün akşam Türkiye'ye döndü. Üzüntüden ayakta bile duramayan Altıntop, havalanında baygınlık geçirdi. Annesi ve teyzesinin kollarında güçlükle yürüyebilen Altıntop, eski eşinin kendisine telefonda küfürler ettiğini açıkladı.

GÜCÜM KALMADI

Ünlü manken, "Acım büyük. Yıllardır evlat hasretiyle tutuşuyorum. Bu işin güzellikle çozülmesi için elimden geleni yaptım ama karşılığında hep hüsran yaşadım. Artık gücüm kalmadı. Akşam saatlerine kadar ne kızlarımdan ne de Rafet’ten haber alabildim. Uçağa binmeme dakikalar kala Rafet, telefonumu açtı ve küfürler etti. Türkiye'deki mahkemelerin kararlarını umursamadığını söyledi. Şimdi Uluslararası Mahkemelere gideceğim ve o adam hakkında çocuk kaçırma suçundan karar çıkartacağım".