BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Binali Yıldırım'dan Isparta flaş açıklamalar

Başbakan Binali Yıldırım, Isparta mitinginde halka seslenerek müjdeli bir haber verdi.

Abone ol

Başbakan Binali Yıldırım Isparta Şehir Hastanesi'nin açılışında yaptığı konuşmada şehir hastaneleri ile ilgili ortaya atılan iddialara sert bir dille cevap verdi.

Başbakan Binali Yıldırım, Isparta Şehir Hastanesi ile ilgili ortaya atılan yalanlara ilişkin "Bu kadar büyük hastane parasız olur mu? Para alacaklar diyorlar! Külliyen yalan, iftira. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Diğer hastaneler nasılsa şehir hastanesi de öyle olacak 5 kuruş alınmayacak" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Isparta Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

15 Temmuz'da Cumhurbaşkanınızı onlara vermediniz. Başbakanınıza sahip çıktınız. Ezanınıza, devletinize sahip çıktınız. Bu millet hükümetine, geleceğine sahip çıktı. Siz sadece darbeyi değil merhum menderes'in ruhunu da muazzez ettiniz. Siz sokaklara çıkarak 27 Mayıs'ın hesabını sordunuz. Şimdi bu darbeler dönemini ebediyen sonlandırmaya var mısınız? Güçlü hükümet dönemini sürekli hale getirmeye hazır mıyız? Devlet millet ayrımını ortadan kaldırıp devletle milleti kucaklaştırmaya hazır mısınız? Bunu 16 Nisan'da başaracak mıyız? Evet diyerek bütün Türkiye'yi inşaa etmeye hazır mıyız Isparta? 18 maddelik anayasa değişikliği ile milleti devletin patronu haline getiriyoruz. Hükümetler millete hizmet edecek. Patron millet olacak. Bu CHP'nin işine gelmez. CHP, yukarıdan bakmak ister, onlar tembel, bugüne kadar çalışarak iş başına gelemediler, onlar darbenin arkasında durdular, onlar milletin iradesiyle gelecek aramadılar.

 ''DARBENİN ARKASINDA DURDULAR''

 18 Maddelik anayasa değişikliği ile milleti devletin patronu haline getiriyoruz.  Bundan sonra milletin verdiği güce ortak olamayacak.Millet yetkiyi Cumhurbaşkanına veriyor. Başka kime veriyor, Meclis'e veriyor. Bu CHP'nin işine gelmez. CHP, yukarıdan bakmak ister, onlar tembel, bugüne kadar çalışarak iş başına gelemediler, onlar darbenin arkasında durdular, onlar milletin iradesiyle gelecek aramadılar.

''TERÖR KAYBEDECEK''

Yıldırım, "FETÖ'cüler, 15 Temmuz'un teröristleri, darbeciler de 'hayır' diyor. O Pensilvanya'nın kandilini de söndüreceğiz, hesap verecek. 16 Nisan'da ben vatandaşlarımızın terör örgütlerini sevindirmeyeceğine yürekten inanıyorum. 'Evet' dersek terör kaybedecek, 'evet' dersek Pensilvanya kaybedecek, 'evet' dersek Türkiye düşmanları kaybedecek, millet kazanacak." şeklinde konuştu. 

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ İLE NELER OLACAK?

Belirsizlikler yok olacak.krizler kaoslar ortadan kalkacak. Ekonomi kat kat büyüyecek.

CHP "hayır" diyor çünkü bunlar yönetmeyi bilmezler. yan gelip yatamayacaklar. çalışmak zorunda kalacaklar

HDP "hayır" diyor çünkü sırtlarını kandile'e dayamışlar

PKK "hayır diyor çünkü evet çıkarsa PKK bitecek. biteceksiniz başka yolu yok.

Başka kim hayır diyor FETÖ"cüler Pensilvanya'nın da kandilini de söndüreceğiz.

Bir de Avrupa'daki bazı ülkeler onlarda Türkiye'nin ekonomisinin büyümesini istemiyorlar  Türkiye büyürse onlar Türkiye'yi  istedikleri gibi yönetemeyecekler.

Bu halk oylaması bir seçim değil. Partilere değil, türkiye'nin geleceğine oy vereceğiz.

"Evet" dersek Türkiye düşmenları kaybedecek. Artık teör örgütleri başımızı ağrıtmayacak.

ISPARTA'YA YAPILAN YATIRIMLAR

Köy yollarını sıcak asfaltla kaplayacağız.

Isparta'ya hızlı treni de getireceğiz. 16 Nisan'dan sonra çok büyük yatırımların önü açılacak.

16 Niasan'da tarihi bir karara imza atacağız.