BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,92
ALTIN 2.436,28
HABER /  GÜNCEL

PTT şubelerinde hızlı ve güvenli para transferi

PTT müşterisi Yurtdışı Havale Hizmeti’yle güvenilir, ekonomik ve hızlı bir şekilde para transferi gerçekleştirebilmenin rahatını yaşıyor.

Abone ol

Yurtdışına güvenilir, ekonomik ve hızlı havale PTT şubelerinde.

Uzun kuyruklar beklemeden ve gönderileriniz için bir servet ödemeden PTT şubelerinden yurtdışı havale işlemlerinizi gerçekleştirebileceğinizi biliyor musunuz?

2004 yılından bu yana bankacılık faaliyetleri de yürüten, bu alanda da kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinen PTT A.Ş. tüm şubelerinde parasal iş ve işlemlerinizi saniyeler içinde yapıyor. PTT müşterisi Yurtdışı Havale Hizmeti’yle güvenilir, ekonomik ve hızlı bir şekilde para transferi gerçekleştirebilmenin rahatını yaşıyor. Üstelik her ülkeye...

Yurtdışı Havale Hizmeti’nden faydalanmak ise oldukça kolay. Herhangi bir PTT şubesine gitmeniz ve görevliye birkaç bilgi sunmanız yeterli oluyor. Posta, elektronik ortam ve Western Union yoluyla dünyanın öbür ucuna dahi saniyeler içinde havale gönderebiliyorsunuz.

Türkiye’de hiçbir bankanın olmadığı binlerce yerleşim yerinde hizmet sunan PTT, yurtdışı havale gönderileriniz için de en yakın ve en doğru adres.