BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.443,19
HABER /  DÜNYA

BİNALİ YILDIRIM: ÇÖZÜM SÜRECİNDE 4 T’Yİ TERK EDİYORUZ

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti Kayseri İl Başkanlığında yaptığı açıklamada, “Biz bu süreçte artık 4 T’...

Abone ol

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti Kayseri İl Başkanlığında yaptığı açıklamada, “Biz bu süreçte artık 4 T’yi terk ediyoruz. Bunlar tehdit, terör, tüfek ve tabuttur” dedi.
Bakan Yıldırım, AK Parti Kayseri İl Başkanlığında yaptığı açıklamada, “Bu süreç üzerinden siyasi alan bulabilir miyiz, diyenler var. Milletimiz bu yeni döneme sahip çıktı. Artık 4 T’yi terk ediyoruz. Terör örgütü de bunu anladı; tehdit, terör, tüfek ve tabutu terk ediyoruz. Yeni sürecin özeti budur. Ben bunu farklı bir şekilde söyledim ama oradan bile siyaset yapmaya çalıştılar. ’İlla bir pazarlık yaptık’ diyorsanız, ’tek devlet, tek millet, tek bayrak ve tek vatan’ dedik. Bu şekilde pazarlık yaptık. Bunların vizyonu ve siyaset derinliği bu kadar. Millet bu meseleye vakıf ve gereğini yapıyor. Bugüne kadar girdiğimiz hiçbir işin altında kalmadık. Milletimize hep doğruyu söyledik. Vadettiğimizi yaptık. İnşallah bu işin içinden de milletimizin duası ve desteği ile yüzümüzün akıyla çıkacağız” diye konuştu.
(İHA)