BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Bileti kesilecek isimler belli oldu

Fenerbahçe'de devre arasında yapılacak revizyonun ipuçları belli olmaya başladı.

Abone ol

Sarı lacivertlilerin özel yaşamlarındaki disiplinsizlik nedeniyle gündeme gelen Kazım ve Önder'den umutlarını kestikleri, Andre Santos'u ise kazanmaya çalıştıkları öğrenildi.

Ligtv.com.tr'nin haberine göre; Andre Santos'un özellikle Kazım ile olan arkadaşlığı büyük bir sorun olarak görülürken, bu futbolcunun Kazım'ın disiplinsiz davranışlarına ortak olmaması için çareler arandığı ifade edildi.

Baştan Aziz Yıldırım ile Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın dün Andre Santos'la yaptıkları görüşmede, bu konuyu gündeme getirdikleri ve Brezilyalı futbolcuyu sert bir şekilde uyarırken, "Seni kazanmak istiyoruz. İlk geldiğin günlerdeki forma ulaşman gerekiyor. Aksi taktirde sezon sonu yolları ayırabiliriz" dedikleri öğrenildi.

Fenerbahçe yönetiminin Santos'a verilecek ceza konusunda uyarıyla yetinmeyi planladığı, para cezası düşünmediği de belirtildi.

Kazım ile Önder'in durumları ise henüz netlik kazanmazken, devre arasında kulüp bulunması halinde iki futbolcunun da gönderilmesinin gündeme geleceği iddia edildi.

Fenerbahçe yönetiminin ayrıca Güiza'yı da kazanmayı planladığı ve İspanyol golcünün öncelikle fizik olarak güçlenmesi için teknik direktör Daum'la görüşeleceği öğrenildi.