BIST 10.503
DOLAR 32,29
EURO 35,04
ALTIN 2.474,27
HABER /  MAGAZİN

Bikinifobisi bitti artık para kazanıyor

Yıllarca bikinili yakalanmamak için paparazzilerle göğüs göğüse çarpışan Burcu Esmersoy'dan cesur pozlar...

Abone ol

Yıllarca bikinili yakalanmamak için paparazzilerle göğüs göğüse çarpışan Burcu Esmersoy'dan cesur pozlar... 2 yıl önce Çeşme'de turuncu bikinisiyle yakalandıktan sonra 'Rahatladım, korkum kalmadı' diyen Esmersoy indirim sitesi markofoni için seksi tasarımlar giydi.

Spor spikerliğine veda etmesine rağmen televizyon dünyasının sevilen isimlerinden biri olan Burcu Esmersoy, markafoni için yapılan çekimlerde 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' adlı diziyle şöhreti yakalayan Fırat Çelik'le kamera karşısına geçti. Cesur pozlar vermekten kaçınmayan Esmersoy, bikini giyerek hayranlarını şaşırttı. İkilinin; Armani, Versace, Dkaprol, Desa, Mavi, Roman, Lacoste gibi markaların şort, tişört, mayo, bikini, elbise gibi tasarımlarını giydiği çekimleri ünlü fotoğrafçı Mehmet Erzincan gerçekleştirdi. Tasarımlar, 6-7 Temmuz tarihlerinde markofoni sitesinde satışa sunulacak.

BAKIŞ AÇISI DEĞİŞTİ

Önceki yıllarda bikiniyle objektiflere yakalanmamak için büyük çaba sarfeden ünlü sunucu, 2009 yılında paparazzilere yenik düşmüştü. Çeşme'de turuncu bikinisiyle kitap okurken çekilen fotoğrafları hafızalardan silinmeyen Burcu Esmersoy, o fotoğraflardan sonra bakış açısının değiştiğini de anlatmıştı. Esmersoy, geçen hafta katıldığı bir tanıtımda 'Bikinili yakalandıktan sonra rahatladım; korkum kalmadı. Beni çektiler ya artık inanın korkum yok' diyerek plajlarda rahat rahat güneşleneceğini dile getirmişti.

SÜREYYA'DA 'ERZİNCAN' USULÜ

Burcu Esmersoy bu fotoğraflarıyla sadece plajlarda değil profesyonel işlerde de bikini giyebileceğini gösterdi. Esmersoy, 30 metrelik 'Süreyya' teknesinde gerçekleştirilen çekimlerde Mehmet Erzincan'a poz verdi.