BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.505,76
HABER /  MAGAZİN

Beyoğlu'nda yakalandı

Yalan Dünya'nın oyuncusu Öner Erkan, önceki gece Beyoğlu Line'da tanıştığı bir genç kızla oldukça samimi görüntüler sergiledi.

Abone ol

Erkan bu anlarda basın mensupları tarafından görüntülendi. Birden bire patlayan flaşlar karşısında neye uğradığını şaşıran ünlü oyuncu ve kız arkadaşı, bir anda birbirlerinden ayrıldı. Erkan kız arkadaşına ''Sen aşağıdan git onlar beni takip eder'' dedi, Erkan, kız arkadaşının yanından ayrılmasından sonra bir erkek arkadaşı ile birlikte mekanı terk etti. Basın mensuplarının kendisine yönelttiği "Bayan arkadaşınız ile ilgili söylemek istediğiniz bir şey var mı?'' sorusuna, ''Bayan mı?'' diyerek şaşırmış ve biraz önce sarıldığı kız arkadaşı sanki hiç yokmuş gibi davranmaya çalıştı. Muhabirlerin ''Efendim biraz önce sarmaş dolaş olduğunuz kız arkadaşınızdan bahsediyoruz'' sözlerine, ''Abi şimdi, yani bir sürü, şunu söylesek daha iyi'' diyebildi.

''Az evvel mekanda öpüştüğünüz söylenen bayandan bahsediyoruz Öner Bey'' diyerek kendisini iyice köşeye sıkıştıran gazetecilere, ''Abi sanki siz bir takım insanlarla öpüşmüyormuş gibi davranıyorsunuz'' yanıtını veren başarılı oyuncu, hemen peşi sıra gelen ''öpüştüğünüzü kabul ediyorsunuz yani?'' sorusuna ise ''Ama herkes birileri ile vedalaşırken öpüşür sanki'' şeklinde yanıt verdi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Taksiye binmeden önce son olarak sorulan ''Biz mekan içindeki öpüşmeden bahsediyoruz. Sevgi dolu bir öpüşmeymiş'' sorusuna da, ''Biz sanatçılar herkesi öpüşürüz... ah canım kardeşim gel seni bir öpeyim. Lütfen beni bu arkadaşla yazın'' şeklinde yanıt veren ünlü oyuncu muhabire sarıldıktan sonra kendisini taksiye bindi. Erkan daha sonra, ''Yok abi Allah aşkına kız gitti'' dedikten sonra hareket eden taksi ile evinin yolunu tuttu.