BIST 9.991
DOLAR 32,37
EURO 34,73
ALTIN 2.433,95
HABER /  GÜNCEL

Beyoğlu'nda faciadan dönüldü

5 katlı bir binanın üst katı çöktü...

Abone ol

Beyoğlu'nda yenilenmek amacıyla boşaltılan 5 katlı bir binanın üst katı çöktü. Çökme sırada binada ve çevresinde kimsenin olmaması faciayı önledi. Çökme sebebiyle cadde üzerinde bulunan iki otomobil hasar gördü.

Alınan bilgiye göre olay akşam saatlerinde Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı Sakız Ağacı Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan ve "Tarlabaşı Yenileniyor Projesi" kapsamında yenilendiği öne sürülen 5 katlı tarihi bir binanın üst katı, belirlenemeyen bir sebepten dolayı çöktü. Binada kimsenin oturmaması büyük bir faciayı önledi. Olayda yaralanan ve can kaybı olmadı. Cadde üzerinde park halinde bulunan iki otomobil binadan düşen molozlar sebebiyle hasar görürken bir otomobil kullanılamaz hale geldi.

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri vatandaşların binaya yaklaşmaması için cadde üzerine şerit çekti. Polis ekipleri vatandaşları binanın çökme tehlikesine karşı uyararak bölgeden uzaklaştırdı. Çevredeki vatandaşlar ve araç sahipleri duruma tepki gösterdi. Cadde üzerinde inceleme yapan polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.