BIST 10.269
DOLAR 32,29
EURO 34,81
ALTIN 2.451,96
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Beyoğlu'nda 330 bin dolarlık gasp

İSTANBUL Beyoğlu'nda motosikletli kuryeden tam 300 bin dolar gasp edildi.

Abone ol

İSTANBUL Beyoğlu'nda motosikletli kurye, döviz bürosundan aldığı bir şirkete ait 300 bin doları bankaya götürmek üzere ilerlediği sırada Beyoğlu Refik Saydam Caddesi'nde gasp edildi.

Kuryenin motosikletine araçlarıyla çarpan gaspçılar, kuryenin yere düşüp yaralanması ile 300 bin dolar çalıp kaçtı. Hastaneye kaldırılan kuryelerden birinin durumunu ağır olduğu öğrenildi.

Şehrin göbeğinde bu ne cesaret
Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken döviz bürosunun sahibi Celal Utku aynı olayın ikinci defa başlarına geldiğini belirterek, “Döviz büromuza ait yüklü miktarda para şehir eşkıyaları tarafından şehrin merkezinde kendilerine çarpılmak suretiyle yaralandı arkadaşlarımız. Silahla parayı gasp ettiler. Yaklaşık 300 bin dolar. Bu ikinci olay zaten yine bu bölgede oldu. Bu olayların durması lazım. Şehrin göbeğinde bu ne cesaret bu ne pervasızlık” diye konuştu.

Yabancı yatırımcının parası bunlar
Olayı gerçekleştirenlerin takip ederek yaptıklarını iddia eden Utku, “Para döviz bürosunun parası, bankaya yatıracaktı. Bu parayı ülkemize döviz olarak getiren yabancı yatırımcılarda zaten en büyük endişe bu tür gasp olayları. Milyonlarca dolar parayı Türkiye’ye getiren insanlar bunlar. Bunun için biraz daha özel ekipler oluşturulmalı. Kapalıçarşı İstanbul’un merkezi. Bütün döviz büroları, altın borsası her şey orada. Ekiplerin orada daha titiz çalışması lazım” şeklinde konuştu. 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Gezici son yerel seçim anketiyle olay oldu işte 9 büyükşehirdeki sonuçlar
Foto Galeri Gezici son yerel seçim anketiyle olay oldu işte 9 büyükşehirdeki sonuçlar Galeriye Gözat