BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.434,74
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Beylikdüzü'nün ilk akıllı evleri Demir Romance

Demir İnşaat son yıllarda yatırımlarını yoğunlaştırdığı Beylikdüzü bölgesine yeni bir değer daha katıyor.

Abone ol

Her projesi ile bir önceki projesinin bir adım önüne geçmeyi hedefleyen Demir İnşaat, Beylikdüzü’nün “Akıllı Ev” teknolojisine sahip ilk projesi Demir Romance için start verdi.

Projede her konuta uygulanacak “akıllı ev” sistemi ile konut sahipleri; evlerindeki tüm aydınlatma, ısıtma/soğutma gibi sistemlerinin kontrolünü tek bir tuşla sağlayabilecek. Bunların yanı sıra akıllı ev bina otomasyon sistemi ile trafiği takip edebilirken, spada yer ayırtabilecek, faturalarını yatırabilecek ve hatta taksi çağırabilecek. Dahili kamera sistemi ile ise oyun alanlarında oynayan çocuklarını, otoparktaki araçlarını kontrol edebilecek. Demir Romance “akıllı ev”lerinde yaşamda karşılaşılabilecek tüm sorun, ihtiayaç ve olası beklentilerin cevabını bulabilmek mümkün olacak.

Demir Romance’de ön talep toplam sürecinde yüzde 50 oranında talep alınırken, şimdiden konutların yüzde 20’si için kesin satış işlemleri gerçekleştirildi. Örnek dairelerin de tamamlanmasıyla satış oranlarının hızla yükseleceği bekleniyor.

Demir Romance projesindeki konutlar çok kısa bir süre için; lansmana özel yüzde 10 peşinat, yüzde 1 KDV avantajı ve metrekaresi 2 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki konut fiyatları ise, 1+1 daireler için 179 bin TL’den başlıyor.