BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

HAMİLE HIRSIZIN SANCISI EMNİYETTE TUTTU

Adana’da arkadaşıyla bir evden altın kolye çaldıktan sonra yakalanan 8.5 aylık hamile kadın, emniyette sancısı tutunca hastaneye kaldırıldı....

Abone ol

Adana’da arkadaşıyla bir evden altın kolye çaldıktan sonra yakalanan 8.5 aylık hamile kadın, emniyette sancısı tutunca hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Osmaniye’den Adana’ya gelen ve "Gaco aşireti" olarak bilinen 2 kadın hırsızlık yapmak için apartmanlara dilenci kılığıyla girip boş evleri belirlemeye başladı. 8.5 aylık hamile Raziye B. (27) ve arkadaşı Döne Y. (22), bir apartmanın 5. katına çıkarak burada bir evin boş olduğunu belirledi. Demir levye ile kapıyı esneterek açan kadınlar içeri girip altın kolye çalarak apartmandan çıktı.
Ev sahibi eve geldiğinde kapısının açık olduğunu ve altın kolyesinin çalındığını fark edince polisi aradı. Olay yerine gelen polis, görgü tanığının verdiği eşkal doğrultusunda apartmandan çıkan kadınları aramaya başladı.
Polis mahallede yaptığı aramada kadınları başka apartmanları gözlerken buldu. Kadınlar polisi görünce kaçmaya başladı. Hamile olmasına rağmen polisten kaçmaya çalışan Raziye B. ile arkadaşı yakalanarak Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği’ne götürüldü. Burada sorguya alınan kadınlardan hamile olan Raziye B’nin sancısı başladı. Bunun üzerine polis emniyete ambulans çağırdı. Kadın ambulansla Adana Doğumevi Hastanesine götürüldü. Bu arada, diğer zanlı kadın ise sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
(İHA)