BIST 10.167
DOLAR 32,39
EURO 34,72
ALTIN 2.400,38
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Beylikdüzü'nde tır problemi çözüldü

Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’nde bölgenin büyük sorunu haline gelen liman yolu üzerindeki tır problemi çözüme kavuştu

Abone ol

Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’nde bölgenin büyük sorunu haline gelen liman yolu üzerindeki tır problemi çözüme kavuştu. Yeni uygulamaya göre, liman yolu üzerinde nöbet tutularak, tırların yalnızca ayrılan şeritte beklemeleri sağlanacak.

Yakuplu Mahallesindeki tır trafiği; liman yolundaki tırlar için özel şerit ayrılarak kontrol altına alındı. Liman yolu ve mahalle içlerinde trafiği aksatan tırlar için zabıta ekipleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte sabah-akşam nöbet tutarak tırların mahalle aralarına girmelerini ve park yapmalarını engelliyor.

Yeni uygulamaya göre; liman yolu üzerinde belediye zabıtası nöbet tutarak, tırların yalnızca ayrılan şeritte beklemelerini sağlanacak. Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürü Bayram Turhan, “Yeni başladığımız uygulamanın şuanki başarı oranı yüzde 70. Bunu vatandaşımızın da desteğiyle yüzde 100 yapıp halkımızın rahat etmesini sağlayacağız” dedi. Turhan, uygulama sonucunda küçük araçlar ve bölgede ikamet eden insanların bölgeye giriş-çıkışlarının kolaylaşacağını belirterek, zabıta ekiplerine Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün de destek olacağını kaydetti.