BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Beyaz canlı yayında çam devirdi

Ünlü şovmen Beyaz NTV'de sunduğu Biri Bana Anlatsın programında öyle bir çam devirdi ki, konuklar dondu kaldı.

Abone ol

Ünlü şovmen Beyazit Öztürk NTV'de Kadir Çödemirle sunduğu "Biri Bana Anlatsın" programında deyim yerindeyse çam devirdi. Çocuklar üzerine yapılan programda konuklardan biri de Hugo'nun yıllanmış sunucusu Tolga Garipoğlu'ydu.

Garipoğlu'na Hugo yarışmasını sunarken bir çocuk tarafından küfür edildip edilmediği sorulunca Garipoğlu bu efsaneleşmiş söylentinin gerçek olmadığını söyledi. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Beyaz bunun üzerine başka bir çocuğun söylediği iddia edilen bir anekdotu anlatmaya başladı.

ÜNLÜ ŞOVMEN ÇAM DEVİRDİ

Ünlü şovmen anlattığı olay ise şu şekilde: "Bir genç kız benimle birlikte olmak için ne verirsin diye pek çok kişiye sorar. Kimi araba der, kimi ev, yat, kat diye devam ederken Beyaz; çocuğun ne söylediğini ise sansürlemeden şöyle ifade etti: Seninle birlikte olmak için 12-13 YTL verirdim der. Kız bunun üzerine neden der. Çocuk ise çünkü kaşarın kilosu o kadar der.

KONUKLAR DONDU KALDI

Konuklardan bir anda aaa sesleri yükselirken Tolga Garipoğlu Beyaz'a inanamayan gözlerle bakakaldı. Ünlü şovmen daha sonra toparlamaya çalıştıysa da soğuk terler döktüğü gözlerden kaçmadı.