BIST 10.286
DOLAR 32,28
EURO 34,80
ALTIN 2.408,72
HABER /  SPOR

Beşiktaştan alkışlanacak çağrı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Demirören 3 büyüklere barış çağrısı yaptı ve gelin kavgayı önleyelim dedi..

Abone ol

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüplerinin başkanlarına bir araya gelme çağrısında bulunarak, ''Kazananın elini sıkmayı öğrendiğimiz güne kadar Türk futbolunda bu kavgalar hep devam eder'' dedi.

Demirören, Ümraniye'deki BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, siyah-beyazlı ekibin gündemindeki birçok konuda açıklamalar yaptı.

TÜRK FUTBOLU İÇİN ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın bugün yaptığı bazı açıklamalar hatırlatılarak yöneltilen soru üzerine Demirören, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray ile Trabzonspor'un başkanlarına seslenerek, ''Yapılan her şey unutuluyor, sadece şampiyonun ismi kayıtlara geçiyor. Biz, Türk futbolunu en iyi yere getirmek için çalışmak zorundayız. Türk futbolunun kalitesini düşürürsek, hem gelir, hem seyir oranı düşer. Buradan tekrar Türk futboluna sesleniyorum; Biz önce 4 büyük kulüp başkanı bir araya gelelim, sonra diğer kulüpleri çağıralım, Türk futbolunu daha iyi nerelere getiririz, onu tartışalım'' şeklinde konuştu.