BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,65
ALTIN 2.391,48
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'ta Iverson var para yok

Geçen sezon da sık sık aynı sorunu yaşayan siyah-beyazlı takımın oyuncuları yine boykota giderek yönetime sesini duyurmaya çalıştı.

Abone ol

Sezon başında NBA oyuncusu Allen Iverson’ı alarak büyük sükse yapan Beşiktaş Cola Turka’nın oyuncuları, bu sabah yapılması gereken idmana çıkmadı ve çalışmayı boykot etti.Oyuncuların 3.5 aydır alacaklarını alamadıkları öğrenildi.

Ligde 12. haftada 29 Aralık Çarşamba günü deplasmanda TOFAŞ ile karşı karşıya gelecek siyah-beyazlı ekip, yarın sabah Bursa’ya hareket edecek.

Bu arada bayan takımında da ödeme sıkıntıları olduğu öğrenildi.

Öte yandan siyah-beyazlı takımın antrenörü Burak Bıyıktay, Cevher Özer’in performansını beğenmediği ve Nedim Yücel ile transfer için görüştükleri yönünde çıkan haberi yalanladı.

Bıyıktay, şimdiye kadar kadroda bulunan hiçbir oyuncusunun performansı hakkında yorumda bulunmadığını belirterek, ’’Bir basın organında Cevher’in performansı konusunda yorumda bulunduğum ve Nedim ile temasta olduğum yönünde haber çıkmış. Bu doğru değil. Hiçbir oyuncumuz hakkında yorumda bulunmadım. Nedim ile sezon başında bir görüşmemiz olmuştur, ancak şu an için bu oyuncuyla direkt bir görüşmem olmamıştır’’ ifadelerini kullandı.