BIST 10.277
DOLAR 32,25
EURO 34,71
ALTIN 2.387,80
HABER /  SPOR

Beşiktaşta iki eksik

Beşiktaş'ta sakatlıkları süren iki yıldızın iki maçta oynayamayacakları açıklandı

Abone ol

Beşiktaş'ta sakatlıkları süren İbrahim Akın ve Serdar Kurtuluş'un, 28 Ekim Pazar günü yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçının yanısıra 31 Ekim Çarşamba günü Fortis Türkiye Kupası'ndaki Çaykur Rizespor maçında da forma giyemeyecekleri açıklandı.

Bu arada Beşiktaş Kulübü'nün, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 6 Kasım'da FC Liverpool ile deplasmanda yapacağı karşılaşma öncesinde, 3 Kasım'da Fenerbahçe ile yapacağı derbi maçın ertelenmesini istediği öğrenildi.

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de 28 Ekim Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Siyah-beyazlı ekip, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalıştı. Akşam, ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, daha sonra 2 grup halinde yapılan dar alanda pas çalışmasıyla sürdü. Antrenman, yarım alanda çift kale maç ve şut çalışmasıyla sona erdi.

Sağ üst iç adalesinde ödem ve gerilme bulunan İbrahim Akın, sol arka adalesinde birinci derece ödem ve gerilme bulunan Serdar Kurtuluş ile sol arka adalesinde ödem bulunan Gökhan Zan, antrenmana katılmadı.

İbrahim Akın ve Serdar Kurtuluş'un, İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçının yanısıra 31 Ekim Çarşamba günü Fortis Türkiye Kupası'ndaki Çaykur Rizespor maçında da forma giyemeyecekleri ve bu futbolcuların, ligin 11. haftasındaki Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışılacağı bildirilirken, Gökhan Zan'ın ise hafta sonunda oynayıp oynayamayacağının yarın belli olacağı açıklandı.

Bu arada bir süredir tedavileri süren Burak ve Rüştü, kademeli olarak takımla çalışmalara başladılar.