BIST 10.015
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.433,63
HABER /  SPOR

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz ile yollar ayrıldı!

Beşiktaş, teknik sorumlu Burak Yılmaz ile kendisinin isteği üzerine yolların ayrıldığını duyurdu.

Abone ol

Teknik direktör Şenol Güneş'in istifasının ardından takımın başına geçen ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurul toplantısına kadar takımın başında kalması planlanan Burak Yılmaz'ın, kendisinin isteği üzerine görevine son verildi.

Beşiktaş'ın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "10 Ekim 2023 tarihinden bu yana Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğu görevini yürüten Burak Yılmaz ile yollarımız kendisinin isteği üzerine ayrılmıştır. Burak Yılmaz’a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadeleri yer aldı.

Burak Yılmaz, sosyal medya hesaplarından veda mesajı yayımladı. Genç antrenör, yayımladığı mesajda, "Her şey için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın dün Bodo/Glimt'e 2-1 mağlup olduğu maçta tribünler 'Burak Yılmaz'ı istemiyoruz' şeklinde tezahüratlarda bulunmuştu. 

Burak Yılmaz, takımın başına geçtiği 10 Ekim tarihinden itibaren 4 Süper Lig, 2 UEFA Avrupa Konferans Ligi olmak üzere 6 karşılaşmaya çıktı. Genç antrenör, söz konusu müsabakalarda 2 galibiyet elde ederken 4 kez de sahadan mağlup ayrıldı.