BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.442,01
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Beşiktaşlı yöneticiden Burak Yılmaz sorusuna Messi'li bomba yanıt

Beşiktaş yöneticilerinden Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Burak Yılmaz'ın transfer süreciyle ilgili konuşurken ''Biz değil Burak Yılmaz'a, Messi'ye 4.5 milyon Euro veremeyiz.'' ifadelerini kullandı.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş yöneticilerinden Şafak Mahmutyazıcıoğlu, TRT Spor'da yayınlanan programda gündeme yönelik açıklamalarda bulundu. Vagner Love, Gökhan Töre, Tolgay Arslan ve Tolga Zengin'in kamp kadrosuna neden dahil edilmediğiyle ilgili bilgiler verdi.

''Oyuncularımız parasını istediği için kamp kadrosuna alınmadı diye bir durum yok.'' diyen Mahmutyazıcıoğlu, ''Quaresma'nın sözleşmesinin bitmesi 1.5 yıl var. Quaresma çok değerli bir oyuncu. Futbol insanla oynanıyor. Bir futbolcu gitmeyi kafasına koymuşsa onunla yürümek çok zor. Ricardo bu anlamda ben istemiyorum derse değerlendiririz. Bir teklif gelirse değerlendiririz, o da gitmek isterse gider. Bunun dışında Ricardo bizim vazgeçebileceğimiz bir adam değil. Kimse de Beşiktaş'tan büyük değil.'' ifadelerini kullandı.

''KİM TEKLİF YAPARSA ONUNLA GÖRÜŞÜRÜZ''
Mahmutyazıcıoğlu, ''Beşiktaş olarak oyuncunun değerini belirleriz, kim teklif yaparsa onunla görüşürüz. İster Galatasaray olsun ister Fenerbahçe. Biz de yönetim olarak buna açığız. Bu kararların hiçbiri ayet değil. Beşiktaş'ın menfaatleri ile bu kararlar değişebilir. Şenol hocaya olan güvenimizi gösterdik.'' dedi.

BURAK YILMAZ KONUSU
Burak Yılmaz'ın transferiyle ilgili konuşan Yazıcıoğlu, Beşiktaş'ın golü atan forveti kim olursa olsun, ayağa kalkıyoruz. Biz sosyal medyaya göre kulübü yönetemeyiz. Öyle olsa Galatasaray, Falcao'yu alır. Nasıl alsın? Burak Yılmaz'ı Şenol Güneş'e sorduk. Biz Trabzonspor ile anlaşmadan Burak Yılmaz ile görüşmeyiz. O sözleşmesini feshetse de Trabzonspor ile helalleşmeden onunla anlaşmayız. Hocanın olumlu referansı var. Yönetim olarak da olumlu referansımız var. Taraftarlar istemiyor ama bunlar duygusal. Burak Yılmaz, Beşiktaşlı biri. Ara transfer dönemi riskli bir dönem. Elinizde Türkiye'yi bilen biri var. Klas olarak Burak'ın üstü klas yok. Dolayısıyla bunlar maddi gerçekler. Biz bunlara göre bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

''MESSI'YE BİLE VEREMEYİZ''
Messi örneğini veren Beşiktaşlı yönetici, ''Duyduklarımı söylüyorum. Biz artık Euro veremiyoruz. Yasa gereği böyle bir şey söz konusu değil. Kulaklar alıştığı için Euro konuşalım. Biz değil Burak Yılmaz'a, Messi'ye 4.5 milyon Euro veremeyiz.'' şeklinde konuştu.