BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,83
ALTIN 2.424,78
HABER /  SPOR

Beşiktaşın hedefi Fenerin yıldızları

Savunma hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Fenerbahçe'nin iki önemli yıldızına göz dikti..

Abone ol

Savunmayı güçlendirmek isteyen Beşiktaş, G.Antepsporlu Bekir ve Sivassporlu Servet için bayram sonrası masaya otururken asıl bomba ismi sonra açıklayacak

Savunmayı güçlendirmek isteyen Beşiktaş, G.Antepsporlu Bekir ve Sivassporlu Servet için bayram sonrası masaya oturacak. Eller'in alınması zora girdiği için eski F.Bahçeli Luciano ile temasa geçildi

Resmi transferin başlamasıyla savunmayı güçlendirmek için atağa geçen Beşiktaş, bayram sonrası bu sorunu çözmek istiyor. G.Antepspor'un defans oyuncusu Bekir ve Sivasspor'un "Satabiliriz" dediği Servet için görüşmeler devam ediyor. Beşiktaş bu oyunculardan birini kadroya katıp, savunmadaki uzun boylu oyunu eksikliğini gidermeyi planlıyor.

LUCİANO DA SIRADA

Yabancı oyuncu almak için kontenjanında boşluk bulunan Beşiktaş'ın listesinde olan Trabzonsporlu Eller'in ise takımına geri dönmesi gündemde olduğu için transferi zor görünüyor. Szymkowiak'ın geri dönmemesi nedeniyle Trabzonspor bu oyuncudan kendisi yararlanmak istiyor. F.Bahçe'den ayrılan Luciano ile de Beşiktaş'ın temasları devam ediyor.

PES ETMEK YOK

Beşiktaş'ın tecrübeli kaptanı İbrahim Üzülmez, yeni sezonda daha iyi bir performans göstereceklerini söyledi. Kendilerinin şampiyonluk hedefinden kopmuş gibi gösterilmesini yadırgadığını belirten İbrahim, "Kesinlikle biz böyle düşünmüyoruz. 3 puanlı sistemde her şey olabilir. Biz de pes etmediğimizi ikinci yarı herkese göstereceğiz" diye konuştu.