BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.411,23
HABER /  SPOR

Beşiktaşa Nihat şoku!

Kartal'da ikinci büyük şok!.. Demirören kesin konuştu... "Nihat gelecek" dedi. Son gelen haber Beşiktaş'ı sarstı...

Abone ol

Mehmet Topuz'un transferinde hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş teselliyi Nihat ile bulmak istedi. Demirören şahsen devreye girdi.
Ama Nihat'dan şoke eden bir yanıt aldı. Nihat, Beşiktaş'ın teklifini reddetti.

Sabah saatlerinde İspanya'ya giden Başkan Yıldırım Demirören ile yönetici Mario Berk, Nihat'ın menaceri Murat Kuş ve Villarreal'li yöneticilerle biraraya geldiler.


İspanyol kulübünün satışa çıkarttığı Nihat için kıyasıya bir pazarlığa giren Demirören ve Berk, küçük pürüzler dışında masadan mutlu bir şekilde kalktılar.

DEMİRÖREN KESİN KONUŞTU

Başkan Demirören, Nihat için Villarreal'in bonservis ücreti olarak 7 milyon Euro istediğini, kendilerinin ise 5 milyon Euro verdiklerini belirterek ''Üç aşağı beş yukarı bir rakamda anlaşacağız. Ama şunu söyleyebilirm ki Nihat yeni sezonda Beşiktaş forması giyecek'' dedi.

NİHAT ŞOKE ETTİ

Gündüz bu gelişmeler yaşanırken Beşiktaş'ı şoke eden haber gece yarısı geldi. NTV sporun haberine göre Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın teklifine "hayır" yanıtını verdi. Bu haberle Topuz olayının ardından Beşiktaş camiası ikinci büyük şoku yaşadı.

-MEHMET TOPUZ'DAN SON HABER;
"Ben bunu Aziz Yıldırım'a söyleyemem"...

-AZİZ YILDIRIM'IN GECE YARISI HAREKATI
2. sayfada...

[PAGE]


AZİZ YILDIRIM'A SÖYLEYEMEM

Mehmet Topuz'un yılan hikayesine dönen transferinde son perde! Topuz Kayseri'de camia ve şehrin ileri gelenleri ile toplandı, Beşiktaş'ta oynamak istediğini söyledi. Kendisine F.Bahçe kapısı gösterildi ve Aziz Yıldırım'la görüşmesi istendi. Topuz'un yanıtı ise oldukça çarpıcı; "Ben bunu Aziz Yıldırım'a söyleyemem".

Bu gelişmeler üzerine akşam saatlerinde bir sıcak gelişme daha yaşandı. Aziz Yıldırım özel uçakla Kayseri'ye gitti...

Mehmet Topuz'u da alarak gece saatlerinde İstanbul'a getirdi. Aziz Yıldırım ile Topuz, havaalanından Yıldırım'ın arabası ile ayrıldı. Topuz olayında sona gelindi gibi...  

TOPUZ'UN YILDIRIM KORKUSU

Yıldırım'ın devreye girmesinden önce ise Kayseri'de kritik bir toplantı vardı. Antalya’da tatilini yarıda kesen ve Kayseri’ye dönen Mehmet Topuz burada Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki ile bir araya geldi.

Mehmet Topuz’a ait olduğu ifade edilen bağ evinde gerçekleşen ve 4 saat süren toplantıya Kayseri milletvekilleri ile Mehmet Topuz’un akrabalarının da katıldığını ifade eden Yürekli, toplantıdan ilginç bir sonuç çıktığını kaydetti.

-"F.BAHÇE'YLE ANLAŞTIK, YILDIRIM'LA GÖRÜŞ"..

- "GÖRÜŞEMEM"-


Haberde, Mamur ile Özhaseki’nin Topuz’a Fenerbahçe ile anlaşmaya vardıklarını belirterek şu ifadeyi kullandıkları belirtildi;

“F.Bahçe’de oynamak istemiyorsan bunu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a kendin net olarak söylemelisin”..

Yürekli’nin belirttiğine göre bu sözler üzerine Mehmet Topuz şu çarpıcı ifadeyle karşılık verdi;

“Ben bunu Aziz Yıldırım’a söyleyemem”..

"BEŞİKTAŞ" DEDİ AMA..

Mehmet Topuz’un toplantıda yine Beşiktaş’ta oynama istediğini ilettiğini kaydeden Yürekli; ancak Mamur ile Özhaseki’nin ise Fenerbahçe’yle anlaştıklarını net olarak ifade ederek, “Artık transferine yön vermek için Fenerbahçe ile anlaşmalısın” dediklerini kaydetti.

HAMİT BU İŞE ŞAŞTI KALDI...
"BU KADARINI TAHMİN ETMEDİM"

3. sayfada...

[PAGE]


HAMİT BU İŞE ŞAŞTI KALDI

Adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Hamit Altıntop, Bayern Münih'le 1 yıl daha sözleşmesi bulunduğunu hatırlatarak, basında çıkan haberlere tepki gösterdi.

Almanya'nın Bayern Münih takımında forma giyen milli futbolcu Hamit Altıntop, kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi bulunduğunu, medyada hakkında çıkan transfer haberlerinin kendisine zarar verdiğini bildirdi.

Basın danışmanı Cüneyt Yalınkılıç aracılığıyla yazılı açıklama yapan gurbetçi futbolcu, hem tedavisini sürdürmek hem de tatilinin bir kısmını geçirmek üzere geldiği İstanbul'da, transfer haberlerini şaşkınlıkla takip ettiğini söyledi.

BU KADARINI TAHMİN ETMEDİM

Hamit, açıklamasında, ''Gelirken hakkımda çıkacak haberleri tahmin ediyordum ama açıkçası bu kadarını da beklemiyordum. Ben Bayern Münih Kulübü'nün profesyonel bir futbolcusuyum. Sözleşmem bir yıl daha devam ediyor. Şu an itibariyle bana ya da kulübüme ulaşmış bir teklif yok. Hiçbir yerle görüşmedim. Olanı biteni sessizce ama şaşkın bir şekilde izliyorum'' ifadelerini kullandı.