BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Beşiktaş moral depoladı

Marsilya'yı 2-1 yenen Beşiktaş'ta galibiyet sevinci yaşanıyor.

Abone ol

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Olympique Marsilya'yı 2-1 yenerek puanını 6'ya çıkaran Beşiktaş'ta, galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Olympique Marsilya karşısında aldıkları galibiyetin, yollarında ilerlemek için kendilerine moral verdiğini söyledi.

Erdoğan, yaptığı açıklamada, Olympique Marsilya karşısında iyi bir futbol sergilediklerini ve maçı kazandıklarını dile getirdi.

Taraftarların dünkü karşılaşmada yine takıma büyük destek verdiğini kaydeden asbaşkan Erdoğan, ''Taraftarların takıma verdiği destekle, performansımızın ve başarımızın yükseldiğini gördük. Olympique Marsilya'yı yenerek, Liverpool maçındaki galibiyetin tesadüfi olmadığını gösterdik'' dedi.

Elde ettikleri moralle Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma başarısı göstereceklerini dile getiren Erdoğan, şunları kaydetti:

''Takımımız kötü oyunculardan oluşmuyor. Moral kırıcı olayların peş peşe gelmesi nedeniyle istedikleri performansa ulaşamadılar. Önceki maçlarda da iyi oynamıştık. Ama hakem hataları nedeniyle istenen performansı gösteremediler. Elimizdeki malzeme kötü değil. Bir iki takviyeyle daha da güçlenir ve Avrupa takımlarıyla boy ölçüşecek seviyeye ulaşırız. Yeter ki haksızlıklara uğramayalım. Ligde şampiyonluk iddiamız sürüyor. Uzun bir maratonun içindeyiz. Kötü günler olacaktır, ancak sonunda mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum.''

Kendilerine büyük destek veren taraftarların bundan sonraki maçlarda dikkat etmesi gerektiğini kaydeden Erdoğan, ''Statta öksürme sesi duyulsa ceza aldığımız bir durumdayız. Bu bakımdan taraftarlarımızın çok dikkatli davranması gerekiyor. Taraftarlarımız statta öksürürken bile dikkat etmeli. Zira ceza alabiliyoruz'' diyerek sözlerini tamamladı.