BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,68
ALTIN 2.454,59
HABER /  MAGAZİN

İşte James Bondun evi

James Bond'u oynayan Sean Connery evini açtı. İşte Bond'un en özel anları!

Abone ol

Sir Sean Connery namı diğer James Bond, eşi Micheline ve torunları Stephanie ile birlikte yaşadığı New York'taki evini ve özel anlarını Hello dergisiyle paylaştı.

Normal bir ailenin yaşayacağı bir mutluluk tablosu var karşımızda... Sevgi dolu bir baba ve üzerine titrenen bir torun... İki kadının arasında duran bir adam, Sir Sean Connery. Torunu Stephanie Renouvin de televizyonlarda yeni parlayan bir star. Fransız kanalı Canal Plus'ta öğle haberlerini sunuyor.



Sir Sean Connery, inanmakta güçlük çeksek de 77 yaşında. "Beni kızdıran tek şey bu. 75 yaşımdayken daha iyi golf oynuyordum" diyor ünlü Bond.
"Geçmişi hatırlamak konusunda çok iyi değilim. 10 yıl öncesine gidemeyebilirim. Ama Micheline benim hafızam."  Sağ omuzumda iki dövme bulunuyor: "Scotland Forever" (Sonsuza dek İskoçya) ve "Mum and Dad" (Anne ve Baba) yazıyor dövmelerinde.

Gösterişli ve oldukça rahat olan Manhattan'daki evlerinde her şey çok güzel. İskoçya'nın bağımsızlığından - bu onun en önemli konusu- sinemadan, hayattan, evrenden kısacası her konudan bahsettik. Hayat arkadaşı Michelline'i günde 10 kez belki de daha fazla yanına çağırıyor. Michelline hiçbir zaman yerinde duramıyor. Sean, Michelline'in her geçişinde ona gülümseyerek bakıyor. O olmadan nasıl yaşayabilir ki? "O, benim diğer yarım" diyor eşini anlatırken.



Sean Connery, ona sürekli teklif yağdırıyor olsa da son üç yıldır beyaz perdede görünmüyor. 20 milyon dolarlık projeleri reddediyor. En son Steven Spielberg'in yeni Indiana Jones filmi olan The Kingdom of The Crystal Skull'un senaryosunu beğenmediği için reddetti.