BIST 10.269
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.454,56
HABER /  SPOR

8-0lık takıma yenildiler

Fransız basını Marsilya ve Gerets'e ateş püskürdü. İşte yorum ve başlıklar.

Abone ol

Fransa'daki futbol yorumcuları sonucu oldukça sert bir dille eleştirdiler. L'Equipe gazetesinin ünlü yorumcusu Angel Marcos, bu yenilgiyi "Anlaşılmaz" sözleriyle ifade ederken, "Liverpool'a 8-0 yenilen takıma mağlup oldular, daha ne diyeyim" açıklamasını kullandı.

Le Figaro: ''Marsilya, şampiyonlar liginde geri adım attı'' başlığıyla verdiği haberde, Fransız takımının yıldız oyuncusu Nasri'nin sakatlık sonucu sahayı erken terk etmesinin talihsizlik olduğunu yazdı.

Le Parisien gazetesi: ''Marsilya için her şey olabilir'' başlığıyla okuyucularına duyurduğu haberde, Fransız takımının oyuncularının gerçekte yenilgiyi hak etmedikleri yolundaki açıklamalara yer verdi.

Fransız gazetesi, bu yenilginini Marsilya'nın tur umutları için işini zorlaştırdığını yazdı.

Liberation gazetesi: ''Marsilya gruptan çıkmak için Liverpool karşısında oynayacak'' başlığıyla verdiği haberde, ''Bobo, Marsilya'yı üzdü ifadesini'' kullandı.

Spor gazetesi L'Equipe: ''Marsilya için bundan sonra sıcak olacak'' başlığıyla verdiği haberde, Marsilya futbol takımı teknik direktörü Gerets'in ''Kazanabilirdik'' şeklindeki açıklamasına yer verdi.

Gazete, Liverpool maçının tam anlamıyla bir final özelliğini taşıdığını yazdı ve takımlarının alacakları sonuçlara göre tur için şanslarıyla ilgili bilgilere geniş yer verdi.

Fransız fgazetesi: Beşiktaş futbol takımında Bobo'yu, Marsilya'da ise Rodriguez'i en başarılı oyuncu olarak gösterdi.