BIST 10.744
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.504,14
HABER /  SPOR

Beşiktaş yüzünü lige çevirdi

Beşiktaş, ara vermeden Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Abone ol

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Fransa'nın Olympique Marsilya takımını 2-1 yenen ve tur umudunu son maça taşıyan Beşiktaş, ara vermeden Turkcell Süper Lig'de 2 Aralık Pazar günü Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, dünkü karşılaşmada 90 dakika forma giyen futbolcuların koşu çalışmasıyla idmanı tamamladıkları, diğer oyuncular ise pas çalışmasının ardından küçük sahada çift kale maç yaptıkları bildirildi.

8 OYUNCU KATILMADI

Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanına sakatlığı bulunan 8 oyuncu katılmadı.

Daha önceden sakatlıkları bulunan Serdar Kurtuluş, Diatta, Gökhan Zan, Mehmet Yozgatlı ve İbrahim Kaş'ın yanı sıra, dünkü maçta sakatlanan İbrahim Toraman, Cisse ve Koray Avcı da çalışmada yer almadı.

Kulüp doktoru Ayhan Optur, kafa travması geçirdiği tespit edilen Cisse'nin hastanede kontrol altında tutulduğunu ve sabah taburcu edildiğini söyledi.

Fransız futbolcunun durumunun iyi olduğunu belirten Dr. Optur, Cisse'yi bugünkü idmanda dinlendirdiklerini dile getirdi.

Ayhan Optur, sağ arka adalesinde sertlik meydana gelen Koray Avcı'nın durumunun yarın netlik kazanacağını ifade ederek, ''Sağ kasığında darbeye bağlı kas içi kanaması bulunan İbrahim Toraman'ın durumu ise çekilecek MR'dan sonra netleşecek'' dedi.

Bu arada Olympique Marsilya karşısında Beşiktaş'ın gollerini atan futbolcular Tello ve Bobo, antrenman sonrası kartal maketiyle poz verdi.

Beşiktaş, Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.