BIST 9.016
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.295,48
HABER /  SPOR

Beşiktaş maçından önemli notlar

Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. maçında Beşiktaş sahasında CSKA Moskova'ya İnönü Stadı'nda 2-1 yenildi. Maçtan önemli notlar..

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Rusya'nın CSKA Moskova takımıyla oynanan UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) grubu maçında, son oynadıkları Diyarbakırspor karşılaşmasının kadrosundan 4 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü.

Diyarbakırspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan İsmail, Nobre, Nihat ve Yusuf, CSKA Moskova karşısında yedek soyunurken, Bobo, Ekrem, İbrahim Üzülmez ve sakatlığı geçen İbrahim Toraman ilk 11'de forma giydi.

Manchester United maçında burnu kırılan ve takımının son lig maçlarında forma giyemeyen İbrahim Toraman, CSKA Moskova karşısında maskesiz oynadı.

BEŞİKTAŞ, SAVUNMA AĞIRLIKLI KADROYLA MAÇA ÇIKTI

Denizli, mutlak galibiyete ihtiyaçları olan CSKA Moskova maçında, takımını savunma ağırlıklı bir kadroyla sahaya sürdü.

Siyah-beyazlılarda, ilk 11'de savunma ağırlıklı 9 futbolcu yer alırken, hücum yönü yüksek oyuncular olarak sadece Tello ile Bobo forma giydi.

Savunmayı İbrahim Kaş, Sivok, Ferrari ve İbrahim Üzülmez'den oluşturan deneyimli teknik adam, savunmanın önünde Ernst, İbrahim Toraman ve Fink'i görevlendirdi. Sağda Ekrem, solda da Tello forma giyerken, Bobo tek forvet oynadı.

Bu arada, Serdar Özkan, Rıdvan, Erhan, Necip, Erkan ve Batuhan 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

Siyah-beyazlılarda, yedek kulübesinde Korcan, İsmail, Nihat, Nobre, Tabata, Uğur ve Yusuf yer aldı.

DOPİNGCİLER TRİBÜNDE
AYRINTILAR DEVAM SAYFASINDA...

[PAGE]

Manchester United maçında doping kullandıkları tespit edilen ve bu nedenle Beşiktaş karşısında forma giyemeyen CSKA Moskovalı futbolcular Sergei Ignashevich ve Alexei Berezutskiy, karşılaşmayı tribünden izledi.

UEFA tarafından, doping kullandıkları ve Beşiktaş karşısında oynayamayacakları bugün açıklanan Ignasevich ile Alexei Berezutskiy, karşılaşmayı eşofmanlarıyla protokol tribününde izlediler.

“ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ”

Siyah-beyazlı taraftarlar, maç öncesinde, Tokat'ta şehit olan 7 asker için tezahüratlar yaptı.

Terör örgütünü protesto eden siyah-beyazlı taraftarlar, kapalı tribünde, üzerinde “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” yazılı dev Türk bayrağı açtı.

BAŞKAN DEMİRÖREN YİNE YOK

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, CSKA Moskova maçını izlemeye BJK İnönü Stadı'na gelmedi.

Bu arada, Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, teknik direktör Hikmet Karaman da karşılaşmayı protokol tribününden takip ettiler.

AL JAZEERA TAKİPTE

Beşiktaş ile CSKA Moskova arasındaki karşılaşmayı, ikisi Katar'dan yayın yapan Al Jazeera muhabiri, 18'i de Rus olmak üzere toplam 20 yabancı gazeteci izledi.

Yaklaşık 250 kadar Türk gazeteci de UEFA Şampiyonlar Ligi maçında görev yaptı.

TRİBÜNLERDE BOŞLUKLAR
AYRINTILAR HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde siyah-beyazlılar için büyük önem taşıyan karşılaşmada, BJK İnönü Stadı tamamen dolmadı.

Özellikle bilet fiyatlarının 60 lira olduğu kale arkası tribünlerde yer yer boşluklar gözlendi.

Karşılaşmayı yaklaşık 500 Rus taraftar da kendilerine ayrılan eski açık tribündeki yerlerinden takip etti.

Beşiktaş taraftarları, CSKA Moskova seyircilerini kızdırmak için zaman zaman, bu sezon Rus Ligi'nde şampiyon olan Rubin Kazan lehine tezahüratta bulundu.