BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Hırsız kopan parmağını eve bıraktı

İstanbul'da hırsız eve girdi ancak birşeyi unuttu! Polis şimdi canın acısıyla parmağı evde bırakan hırsızın peşine düştü.

Abone ol

Bakırköy'de, bir kadını evinde darp ettikten sonra altın kolye ve küpelerini çalan hırsız, kaçarken apartmanın merdiven demirlerine sıkıştırdığı bir parmağı koptu. Parmak izi çalışması yapan polise, geride kopan parmağını bırakan hırsızın yakalanması için parmak izi üzerinde inceleme başlatıldı.

Olay, Osmaniye Mahallesi Seyfibey Sokak Türkmen Apartmanı Kat:1'de saat 16.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; kimliği belirlenemeyen bir hırsız, daire kapısının önünü süpüren Ayfer Öztaş'ın evine zorla girdi. Hırsız, kadının boynundaki kolyeyi ve cep telefonunu gasp etti. Kendisine direnen Öztaş'ı yaralayan hırsız kırmış olduğu bardakla kadının kulağını kesip, küpelerini aldı. Hırsızdan ölü taklidi yaparak kurtulan Öztaş, komşuları tarafından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma
Hastanesi'ne kaldırıldı. Öztaş'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Olayın ardından yaya olarak kaçan hırsız merdiven demirlerine eli sıkıştı. Bu sırada parmağı kopan hırsız, parmağını olay yerinde bırakarak kayıplara karıştı. Parmak izi arayan polis ekipleri ise bu sefer iz aramadan parmağa ulaşmış oldu. Bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri apartman ve çevresinde inceleme başlattı. Parmak izi aramaya gerek duymayan polis ekipleri, olay yerindeki parmaktan gerekli delili topladı. Kopan parmak ise incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

3 çocuk annesi Öztaş'ın komşusu Selma Esen, "Hırsız ilk önce kadının boynundaki kolyeyi ve cep telefonunu almış. Evde büyük bir boğuşma yaşanmış. Hırsız kırdığı bardakla komşumuzun kulağını yaralamış ve küpelerini almış. Öztaş, hırsızdan ölü taklidi yaparak kurtulmuş" dedi.
Yaşanan bağrışmanın ardından hırsızın panik yapıp kaçtığını dile getiren Esen, "Hırsızın eli apartman merdivenlerinin demirlerine sıkıştıktan sonra kopmuş. Parmağını olay yerinde bırakan hırsız, hızla uzaklaşmış" diye konuştu.