BIST 10.186
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.399,89
HABER /  SPOR

Beşiktaş, evinde Ankarayı ağırlıyor

Beşiktaş, 2.'liği G.Saray'a kaptırmamak için sahasında oynayacağı Ankaraspor maçını kazanmak istiyor.

Abone ol

Beşiktaş'ın son iki maçtaki hocası Tayfur Havutçu, 'Bugün Ankaraspor karşısında tüm gücümüzle mücadele edip, sahadan 3 puanla ayrılacağız' dedi.
‘Eksik çok ama’
Jean Tigana'yla yolların ayrılmasından sonra Beşiktaş'ın başına geçen Tayfur Havutçu, takıma güveniyor... Ligde ikinci sırayı alıp, Devler Ligi'ne katılacaklarını söyleyen genç çalıştırıcı, "Camiamızın tek beklentisi gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek. Bunun yolu da belli: Kalan iki maçı kazamak... Takımda çok eksik var, rakip Ankaraspor güçlü. Ancak bizim için olumsuzlukların önemi yok" ifadesini kullandı.

‘Kazanacağız’
İnönü Stadı'nda bugün taraftarlara büyük iş düşeceğini dile getiren Tayfur Havutçu, "Tribünler bizi ateşleyecek. Biz de sahada yüreğimizi ortaya koyup 3 puanı alacağız" dedi. Kara Kartal'ın efsane futbolcusu geleceğiyle ilgili de, "Ligler bitsin, gereken yapılır" diye konuştu. Bu arada yeni sezonda Beşiktaş'ın başına yabancı menacer getirilip, takımın Tayfur-Sergen ikilisine teslim edileceği iddia edildi.


Beşiktaş: Runje, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Koray, Baki, Fahri (Ali , Güneş), Delgado, Serdar, Ricardinho, Bobo, Nobre

Ankaraspor: Ramazan, Fırat, Ediz, M.Hanefi Yoldaş, Wederson, Özer, Anıl, Batak, Hürriyet, Bilal, Jaba

STAT: İnönü
SAAT: 19.00
YAYIN: Lig TV (Kanal 80)
HAKEM: Cüneyt Çakır

İki sakat, üç cezalı var
Beşiktaş, bu sezon İnönü Stadı’ndaki son maçında Ankaraspor’u ağırlarken, Siyah-Beyazlılar’da eksikler can sıkıyor. Sakat Burak ile Mustafa Doğan ve cezalılar Gökhan Zan, Mehmet Sedef, İbrahim Üzülmez zorlu mücadelede forma giyemeyecekler.