BIST 9.960
DOLAR 32,40
EURO 34,79
ALTIN 2.435,44
HABER /  SEÇİM

Beşiktaş Belediyesi'nden seçim için ücretsiz taksi

Beşiktaş Belediyesi, 1 Kasım Genel Seçimleri için oy kullanmaya gidecek vatandaşlara ücretsiz taksi hizmeti verecek.

Abone ol

İstanbul Beşiktaş'ta yaşayan ve ulaşım sıkıntısı olan, evden çıkamayan ve engelli vatandaşlara seçim günü ücretsiz “Dost Eller Taksi” hizmeti verecek.

1 Kasım Pazar günü sandık başına gitmek isteyen ancak ulaşımda sıkıntı yaşayan, evden çıkamayan ve engelli vatandaşlar Beşiktaş Belediyesi’nin Dost Eller Taksi hizmetinden ücretsiz yararlanarak oyuna sahip çıkacak. Hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar Beşiktaş Belediyesi’nin 444 44 55 numaralı hattından randevu alarak faydalanabilecek. Randevu alan vatandaşlar 1 Kasım günü hiçbir sıkıntı yaşamadan profesyonel ekiplerce evlerinden randevu saatinde alınarak oy vermek için sandık başına götürülecek. Oy verme işlemi bittikten sonra ise aynı şekilde vatandaşlar evlerine geri getirilecek.

Beşiktaş Belediyesi seçim günü ücretsiz taksi hizmeti verecek

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da bu hizmeti seçim günü an be an takip ederek vatandaşların en iyi şekilde ağırlanmasını sağlayacak. Başkan Hazinedar, her bir oyun çok kıymetli olduğunu söyleyerek şunları belirtti “1 oyun bile çok kıymeti var. Ancak engelli vatandaşlarımız her şeyden daha önemli. Onların hiçbir sıkıntı yaşamadan özgürce, geleceğimiz için oy vermelerini sağlamamız gerekiyordu. Dost Eller Taksi hizmeti ile engelli vatandaşlarımız ve sıkıntı yaşayan vatandaşlarımızın her an yanında olacağız” dedi.