BIST 10.188
DOLAR 32,37
EURO 34,66
ALTIN 2.381,92
HABER /  SPOR

Beşiktaş 10 numarasını buldu

Beşiktaş durdu durdu bombayı patlattı! Uzur süredir aradığı 10 numarayı buldu. Denizli haberi doğruladı.

Abone ol

Beşiktaş Almanya'nın Stutgart takımında forma giyen gurbetçi futbolcu Yıldıray Baştürk ile prensipte anlaştı.

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın haberine göre, Siyah-Beyazlı yönetim gurbetçi futbolcu ile 3 yıllık bir sözleşme planlıyor. Yıldıray Baştürk'ün İranlı manejeri Riza Fazeli, Beşiktaş ile gelişmelerin olumlu sonuçlandığını söylerken Stutgartlı yöneticiler ile Çarşamba gününe kadar anlaşma sağlanmasını beklediğini söyledi.

DENİZLİ DOĞRULADI

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçı sonrasında bir açıklama yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli de "Türk pasaportu taşıyan bir oyuncu ile anlaştık" diyerek haberi doğruladı.

Daha önce de Beşiktaş'ın gündemine gelen ve "Siz kulübümle anlaşın. Ben zaten Türkiye'de oynamayı istiyorum" diyen 31 yaşındaki 10 numaranın menajerleri ile temasa geçen başkan Yıldırım Demirören'in, transfere son noktayı koymak için bugün Almanya'ya giderek kulübü ile masaya oturacak.

KİRALANABİLİR

Özellikle 10 numara sıkıntı yaşayan teknik direktör Mustafa Denizli'nin, "Yabancı alamıyorsak Yıldıray'a alalım" şeklinde görüş bildirmesi üzerine harekete geçen yönetimin, prensip anlaşmasına vardığı öğrenilen milli futbolcuya, yıllığı 2 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif edeceği öğrenildi. Eğer Stuttgart ile bonservisin alınması konusunda anlaşma sağlanamazsa kiralık formülünün de teklif edileceği gelen haberler arasında.