BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Cem Yılmazın setinde büyük şok!

Cem Yılmaz'ın Yahşi Batı filminin çekimlerinin sürdüğü Kemerburgaz'da şok yaşanıyor. Ölüm haberi sete ulaştı...

Abone ol

Cem Yılmaz’ın yeni filmi “Yahşi Batı” setinde kaybolan seyis dün geceden beri aranıyor. Seyisin bindiği at ölü olarak bulundu. Atın bulunduğu gölde dalgıçlar arama yaptı. Ve kayıp seyisin cesedi de gölden çıktı.

Cem Yılmaz'ın Kemerburgaz'da çekimlerini gerçekleştirdiği Yahşi Batı filminin  bitmesinin ardından bir çalışanın kayıp olduğu ortaya çıktı. Film setinde kaybolan kişinin seyis Ramazan Eser'in cesedine ulaşıldı.

ATLA GEZİNTİYE ÇIKMIŞ

Filmde kullanılan atların bakımını yapan Eser, zaman zaman ormanda at üzerinde gezintiye çıkıyordu.  Akşam saatlerinde 'atın stresini almak için gezintiye çıkıyorum' diye setten ayrılan Ramazan Eser, geri dönmedi.

TEK UMUDUMUZ GECEYİ BİR YERDE GEÇİRMİŞ OLMASI

Eser'in akşam yemeğini kadar dönmemesi üzerine telaşlanan set çalışanları, durumu Jandarma'ya bildirdi. Jandarma ve Sivil Savunma ekipleri Eser'i bulabilmek için dört koldan çalışma başlattı.

BİNDİĞİ AT ÖLÜ BULUNDU

Dün kaybolan Eser'i arama çalışmaları devam ederken, Eser ile birlikte kaybolan at, platoya oldukça uzak bir alandaki gölet kıyısında ölü bulundu.

Eser'i bulmak için,İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sivil Savunma Ekipleri, Halkalı Jandarma Komando Taburu, İl Jandarma ekiplerine bağlı köpek timi de arama çalışmalarına katıldı. Arama çalışmaları hem karadan hem de havadan devam etti.

SEYİSİN CESEDİ DE GÖLDE BULUNDU

Uşak'tan 11 kişilik bir ekiple film setindeki atlara bakmak için İstanbul'a gelen seyis Ramazan Eser, atın ölü bulunduğu gölde arandı. Gölde jandarmalar tarafından önce kancalar yardımıyla bir arama yapıldı; ancak sonuç alınamadı. Eser'i bulmak için Saroz körfezinden gelecek bir dalgıç ekibinin göle daldı ve kayıp seyisin cesedine ulaşıldı.