BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,11
ALTIN 2.518,82
HABER /  GÜNCEL

17lik Nazlıcan görüntülendi

TMSF Toprak Holding'in şirketlerine el koydu. Tam o sırada fabrikada bulunan Nazlıcan da objektiflere takıldı.

Abone ol

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), borçlarının tasfiyesi için imzalanan protokol hükümlerini yerine getirmediği gerekçesiyle Halis Toprak'ın tüm şirketlerine bu sabah el koydu.

 Genç eşi ve kayınvalidesi ile İstanbul'a gelmeye hazırlanan Halis Ağa, kısa bir şokun ardından minibüs kiralattı. Ancak eşinin ve kayınvalidesinin ilk kez fotoğraflarının çekilmesine engel olamadı.

İşadamı Halis Toprak, tüm şirketlerine el konulduğunu dün akşam yeni evlendiği 17 yaşındaki eşi Nazlıcan ve kayınvalidesi ile birlikte geldiği Adapazarı'nda öğrendi. TMSF'nin, Toprak Grubu'nun el koyduğu şirketleri arasında bulunan Adapazarı’ndaki Toprak İlaç Fabrikası’na da bu sabah ekipler geldi. Aynı anda Halis Toprak’ın da fabrikada olduğu öğrenildi.

Fabrikanın misafirhanesinde geceyi geçiren Halis Toprak, eşi ve kayınvalidesini de alarak 34 TT 7909 plakalı Toyota cipiyle dışarı çıkmak isterken, TMSF yetkilileri tarafından engellendi ve araca el konulduğu bildirildi. Halis Toprak bu duruma sert tepki gösterdi.

KİRALIK MİNİBÜSLE İSTANBUL'A DÖNDÜLER

Cipine de el konulduğu için eşi Nazlıcan ve kayınvalidesiyle birlikte bir süre tesislerden ayrılamayan Halis Toprak, TMSF'nin bu uygulamasının hukuk dışı olduğunu ileri sürdü. Şirket çalışanlarından İstanbul'a dönmesi için araç bulmalarını isteyen Halis Toprak, bir süre sonra gelen 54 TE 516 plakalı kiralık minibüse eşi Nazlıcan ve kayınvalidesi Şehrinaz Tağızade ile birlikte binerek tesislerden ayrıldı

İŞTE 17'LİK NAZLICAN

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]