BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,56
ALTIN 2.489,97
HABER /  MAGAZİN

Berkay Hardal kimdir İstanbullu Gelin'in yıldızı Hira Kalyoncuoğlu ile tekrar birlikte

İstanbullu Gelin'in yakışıklı oyuncusu Berkay Hardal, rol arkadaşı Hira Kalyoncuoğlu ile tekrar aşk yaşamaya başlayınca Berkay Hardal kimdir, kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtları da merak etmeye başlandı.

Abone ol

Star TV ekranlarının fenomen dizisi İstanbullu Gelin'deki aşklarını gerçek hayata da taşıyan Hira Kalyoncuoğlu - Berkay Hardal çifti, geçtiğimiz ay ani bir kararla yollarını ayırmıştı. Fakat ikili ayrılığa daha fazla dayanamayarak tekrar barıştı. Çift, önceki akşam Kalyoncuoğlu'nun doğum günü partisinde çektirdikleri romantik fotoğrafları da sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi.

Sevgilisinin doğum gününü kutlayan Berkay Hardal, Instagram'da paylaştığı fotoğrafa, "Anla beni gidecek yolum yok" notunu düştü.Hira Koyuncuoğlu da sevgilisi ve arkadaşlarıyla verdiği mutluluk pozunu sosyal medya hesabından "Tüm sevdiklerim yanımda" notuyla paylaştı.

BERKAY HARDAL KİMDİR? Berkay Hardal 18 Kasım 1996 İstanbul doğumlu. Ancak aslen Manisa Akhisarlı. Trakya Üniversitesi mezunu olan Berkay Hardal, İstanbullu Gelin dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.

İstanbullu Gelin'in yıldızları bombayı patlattı 'Gidecek yolum yok'İstanbullu Gelin'in yıldızları bombayı patlattı 'Gidecek yolum yok'İstanbullu Gelin'in yıldızları bombayı patlattı 'Gidecek yolum yok'İstanbullu Gelin'in yıldızları bombayı patlattı 'Gidecek yolum yok'HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN