BIST 9.043
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.294,57
HABER /  MAGAZİN

Hira Kalyoncuoğlu kimdir İstanbullu Gelin'in Bade'sinin sevgilisine bakın

İstanbullu Gelin'in genç yıldızı Hira Kalyoncuoğlu, geçtiğimiz ay yollarını ayırdığı rol arkadaşı Berkay Hardal ile yeniden barışınca herkes Hira Kalyoncuoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtlarını merak etmeye başladı.

Abone ol

Star TV ekranlarının fenomen dizisi İstanbullu Gelin'deki aşklarını gerçek hayata da taşıyan Hira Kalyoncuoğlu - Berkay Hardal çifti, geçtiğimiz ay ani bir kararla yollarını ayırmıştı. Fakat ikili ayrılığa daha fazla dayanamayarak tekrar barıştı. Çift, önceki akşam Kalyoncuoğlu'nun doğum günü partisinde çektirdikleri romantik fotoğrafları da sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi.

Sevgilisinin doğum gününü kutlayan Berkay Hardal, Instagram'da paylaştığı fotoğrafa, "Anla beni gidecek yolum yok" notunu düştü.Hira Koyuncuoğlu da sevgilisi ve arkadaşlarıyla verdiği mutluluk pozunu sosyal medya hesabından "Tüm sevdiklerim yanımda" notuyla paylaştı.

HİRA KALYONCUOĞLU KİMDİR? 1995 yılında Yalova’da dünyaya gelen Hira Koyuncuoğlu, eğitimini Kadir Has Üniversitesi’nde tamamladı. 2012 yılında Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı, ardından O Hayat Benim dizisinde Nehir karakterini canlandırdı. 

Güzel oyuncu şu sıralar ise Star Tv’de yayınlanan; başrolü Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinin kadrosunda Bade karakteri ile karşımıza çıkıyor.

İstanbullu Gelin'in yıldızları bombayı patlattı 'Gidecek yolum yok'İstanbullu Gelin'in yıldızları bombayı patlattı 'Gidecek yolum yok'İstanbullu Gelin'in yıldızları bombayı patlattı 'Gidecek yolum yok'İstanbullu Gelin'in yıldızları bombayı patlattı 'Gidecek yolum yok'HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN