BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  MAGAZİN

Bergüzardan aşk itirafı

Meğer ateş bacayı sarmış. Korel ile Halit Ergenç'ten bomba itiraf...

Abone ol Bergüzar Korel, Halit Ergenç’le aşk yaşadığını itiraf etti: Sanıldığı gibi aylardır beraber değiliz. Aslında çok iyi arkadaştık. Samimiyet Paris’te aşka dönüştü...

Halit Ergenç’le Bergüzar Korel ikilisi arasında yaşanan aşk nihayet tasdiklendi. Bergüzar, dedikodulara şu cümlelerle noktayı koydu:

Artık saklamaya gerek yok. Evet, Halit ile birlikteyiz. Ancak yazıldığı veya iddia edildiği gibi aylardır beraber değiliz. Halit’le eskiye dayanan bir dostluğumuz vardı. Biz çok yakın iki arkadaştık. Ama bu samimiyet aşka dönüştü. Biliyorsunuz bayramda arkadaşlarımızla Paris’e gitmiştik. İlişkimiz orada boyut değiştirdi. Aşkımız da orada başladı. İkimiz için de hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu beraberlik üzerine uzun nutuklar atmak, şöyleydi böyleydi diye fazla da konuşmak istemiyorum. Söyleyebileceğim tek şey, evet âşığız..".

BAŞIMDAN KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ

Halit Ergenç ise aşkı, "Onun yanında huzuru buldum. İçimizden gelen bazı şeyler bizi bile şaşırtıyor. Birbirimizle olmaya ihtiyacımız var" sözleri ile anlatıyor. .

Ergenç neden Paris dönüşünde çıktıkları Beyaz'ın programında ilişkilerini gizledikleri sorusuna da şu cevabı veriyor;

"Çünkü döndükten iki gün sonra o programa çıktık. Biz daha birbirimize bunu söyleyemezken, çıkıp da 'Evet' ya da 'Hayır' demek çok zordu. Bana bu soruyu sormasın diye Beyaz'ın gözünün içine baktım. Ama sordu. Ben de 'Birlikte değiliz diyebiliriz' dedim. O anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ama o gün cevap vermek sahiden de zordu. Her şey çok yeniydi ve biz yaşadıklarımızı kendimize saklamak istiyorduk."

BAŞKASI OLSA OLMAZDI

Ergenç şöyle devam ediyor; "Şu dönemde Bergüzar değil de, x bir kişi olsaydı, asla bir ilişki başlamazdı. Başka biriyle mümkün değil olmazdı. Her şeyim isyan ederdi. Biz uzun zamandır dostuz. Pek çok şey yaşadık ve en önemlisi aramızda güven var. Kimse kimseyi bir şeye zorlamıyor. Sadece bir zaman var ve birlikte yaşandığında ortaya çıkan çok güzel şeyler var. Ve biz bunları paylaşıyoruz. Ve evet birlikteyiz. Bu bizim için çok önemli. "

ÇOK TEMKİNLİYİZ

İlişkilerinin ikisini de çok şaşırttığını söyleyen Halit Ergenç, Günaydın'a verdiği söyleşide " Şu noktada da temkinli olmak hem Bergüzar hem benim için geçerli. O da hayatında bir sürü şey yaşadı. Onun da üzerine gidiliyor. Bu diziye başladığından beri herkesle yazıldı, her haberde ismi çıktı ve bunlardan dolayı çok yoruluyor. Dolayısıyla temkinli davranmak için çok haklı sebeplerimiz var" diyor.