BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,80
ALTIN 2.411,34
HABER /  MAGAZİN

Bende de var ben de açarım

Alişan nasıl aşık oldu? Bende de meme var ben de açarım! İbo'nun yarıda çıktığı film?

Abone ol

ESKİ BALDIZDAN OLAY AÇIKLAMA

Dj Berna Öztürk, Kanal 1 ekranlarında yayınlanan Akşam Keyfi programına katıldı. Öztürk, Türkiye'de insanların eğlenmesini diğer ülkelerden daha iyi bildiğini söylerken, Tarkan'la ilgili hakkında çıkan tüm haberlerin asılsız olduğunu söyledi.
 
Aynı zamanda program sırasında üstsüz Dj Nikki Belucci'nin görüntüleri ekrana getirildi.  Bunun üstüne Berna Öztürk, ‘Bende de meme var ben de açarım!' açıklamasını yaptı.
 
Berna Öztürk, 3 yıldır güzel bir birlikteliği olduğunu ve evlenmeyi düşündüğünü de  açıkladı.

[PAGE]

İBO ISSIZ ADAM'DAN SIKILDI

Çağan Irmak'ın olay yaratan aşk filmi “Issız Adam”, İbrahim Tatlıses'e hitap etmedi.

İddiaya göre ünlü türkücü, methini duyup izlemeye gittiği film bitmeden, ağır romantizmden sıkılarak salondan çıktı. 

Tatlıses ile Yıldız, cumartesi akşamı ıstinye Park içindeki AFM Sinemaları'na girerken görüldü. Seçtikleri film ise “Issız Adam”dı. 23.30 matinesine bilet alan çift, salona zamanında girdi ancak zamanından önce çıktı! İddiaya göre Tatlıses, filmdeki romantizmden bir süre sonra sıkıldı ve o nedenle de filmin sonunu izlemeden salondan ayrıldı.

[PAGE]

ALİŞAN'IN AŞK HİKAYESİ

Yeniden aşık oldum Alişan'ın yalnızlığı sonunda bitti.
 
İki aydır hayatında birinin olduğunu açıklayan şarkıcı, “Gazetelerde ‘Bir kızı beğeniyorum, ama bana yüz vermiyor' diye haberim çıkınca, ‘O kız ben miyim?' diye mesaj attı. ‘Evet, sensin' deyince de arkadaşlığımız başladı” diyor. 

[PAGE]

KAZANDIĞINI EVE YATIRIYOR

TV dizisi "Asi"deki rolüyle beğeni toplayan oyuncu Tuba Büyüküstün, kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Bugüne kadar ailesiyle birlikte oturan ve anne babasına olan düşkünlüğüyle bilinen Büyüküstün, sonunda istediği eve kavuştu. İstanbul Bebek'te teraslı bir daire satın alan ve içini istediği gibi dekore ettiren Büyüküstün, köpeği için de özel bir yaşam alanı sağladı. Yeni evini istediği gibi döşeyen Büyüküstün, geçtiğimiz günlerde bunun şerefine yakın dostlarına yemek daveti verdi. Tuba Büyüküstün'ün üç oda bir salondan oluşan ev için 300 bin dolar ödediği söyleniyor. Ünlü oyuncunun bu konudaki en büyük destekçisi ise babası...

[PAGE]

AYRILDILAR MI BİRLİKTELER Mİ?

Yavuz Bingöl, eski nişanlısı Burcu Kara ile barıştığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını söyledi.
 
Bingöl “Burcu ile beraber-liğimizin sona erdiği, 11 Ocak 2008'de basına gönderdiğimiz yazı ile kamuoyuna bildirilmiştir. Yeniden bir araya geldiğimiz yönündeki ifadeler gerçekle bağdaşmamaktadır” dedi. 

[PAGE]

4 MİLYON DOLARI REDDETTİ

Ünlü aktris Jennifer Aniston, Playboy'a poz vermesi için önerilen 4 milyon dolarlık teklifi geri çevirdi. Playboy'un patronu Hugh Hefner'ın teklifini kabul etmeyen seksi yıldız, geçtiğimiz günlerde GQ dergisine verdiği cüretkar pozlarla adından söz ettirmişti.

[PAGE]

PAMELA "UFF" OLDU!

Şarkıcı Pamela ve Ufuk Spence, Nişantaşı'nda 'Uff!' adında bir butik açtı.
Pamela ve Ufuk Spence, 4 ay süren bir ön hazırlığın ardından Nişantaşı Rumeli caddesinde “UFF!” adında bir butik açtılar.
 
Annesinin kendisi için tasarlayıp ürettiği kostüm ve aksesuarları yıllardır konserlerinde ve özel yaşamında değerlendiren Pamela, beğenilen bu giyim anlayışını “UFF!” markası ile satışa sundu. “UFF!” mağazasında; bayan ve erkek giyimin yanısıra; ayakkabı, şapka , takı gibi ürünler bulunuyor.

[PAGE]

CHARLIE'NİN MELEKLERİ YENİDEN İŞBAŞINDA
 
Beyazperdede büyük ilgi gören 'Charlie'nin Melekleri' filminin üçüncüsü için yapımcılar kolları sıvadı. Filmin başrol yıldızlarından Drew Barrymore, yaptığı açıklamada, "Film için tüm kadro görüşmelere başladı. Üçüncü filmi hepimiz çok istiyoruz, çok eğlenceli olacağına eminim" şeklinde konuştu. İlk iki film, gişede yaklaşık 544 milyon $'lık bir hasılat getirmişti.