BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Ampulün içinden CHP çıkıyor

CHP seçim sürecinde yapmayı düşündüğü ampul patlatma propagandasını Diyarbakır'dan başlattı.

Abone ol

Adalet ve Kalkınma Partisi( Ak Parti) ile Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) rekabetinin olacağı tahmin edilen Güneydoğu illerinde, CHP de iddialı olduğunu göstermek için pimi çekilince patlayan ampul kampanyasını Diyarbakır'dan başlattı.

Diyarbakır İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıda CHP'nin merkez ilçe belediye başkan adayları basına tanıtıldı. CHP'nin Diyarbakır belediye başkan adaylarının tanıtımında, plastik ampuller patlatıldı.

CHP, Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Ahmet Remzi Sayılan'ı gösterirken, Bağlar ilçesinde Mehmet Reif Yaramış'ı, Kayapınar'da Mehmet Salih Baydur'u, Yenişehir'de Abdulkadir Bircihan'ı ile Sur ilçesinde de Ahmet Kaya'yı açıkladı. 

CHP yazan konfetiler saçılıyor

AK Parti'yi hedef alan 'plastik bombanın' pimi çekildiğinde patlayan ampul içinde CHP yazan konfetiler saçılıyor. Maçlarda kullanılan konfetilerden esinlenerek hazırlanan ampullerin kullanımı oldukça pratik. Pim çekildiği anda ampul görünümündeki plastik başlığı basınçla patlıyor. Üzerinde CHP yazan konfetiler etrafa saçılıyor. CHP konfeti bombasının, ilk kez Diyarbakır'da aday tanıtımında kullanması dikkat çekti.